Dagens njutning

image132
I form av pepparkakor och mjölk gör mig gott! Muuums!

Ursäktar mig själv för den uselt usla bloggningen, jag vet inte varför det har uteblivit. En del saker är bara helt enkelt oförklarliga. Det har inte hänt speciellt mycket under tiden, ingenting alls egentligen. Repade med bandet igår och det gick väl bra, är lite nervös och värre blev det när vi fick lite info om spelningen, den ska vara på en fritidsgård i Norsjö nu på Fredag. Är som sagt nervös, men det ska nog lösa sig och jag är ändå peppad. Vi får ju betalt ;)
Pengar är aldrig fel och när man dessutom får betalt för att göra någonting som man älskar är det fett coolt.

Idag skulle jag egentligen upp till stan, men saker kom i vägen och jag vet inte om jag far upp senare eller inte, vi får se om jag hinner. Vad händer för dig idag? :)

These pills were meant to hurt you
Both today and ever more
If fools were meant to fuck you
Why do fools fall in love

I natt ställer vi om klockorna!

Hade inte tänkt skriva ikväll, men jag kunde bara inte hålla mig!
Kvällen var helt okej, kunde varit bättre men kunde varit sämre. Fick ju umgås med grymt fina människor så jag ska inte klaga. Det blir nog tre fina skolår tillsammans, don't you think dudettes?

Började med att jag och Emma tog bussen hem till Lina (vi fick gå sista biten och det var jobbigt, min väska var tung.) Vi satt inne hos Lina i någon timme för att sedan dra oss ut och leta efter trevliga människor. Vi klädde upp oss och såg riktigt fancy ut, men när vi kom in till stan var ingen där. Ingen rolig i alla fall, bara någon ensam random. Och on top of this började det regna, mycket tur vi hade.. Sprang in på McDonalds och tröstade våra ledsna själar med att dela på en mellan pommes. Dansade runt på det tysta, kalla torget en stund innan vi drog hem till Lina igen (vid det här laget hade vi hittat en Emelie på vägen så hon hängde med) Blev förföljda av ett gäng killar och Emma trodde att vi skulle våldtas bigtime, men ingenting hände och när vi kom in till Lina hade jag lagomt ont i fötterna.
(Dagens lärdom: Ha aldrig bara nylonstrumpor på fötterna i ett par stövlar med klack, resultatet blir skavsår på trampdynorna.)
Bussen hem gick 23.50 och vi fick löpa sista biten för att hinna.
Den dumma bussen stannade inte där den egentligen skulle så Emmis fick gå genom ett becksvart område för att komma hem, men med mig i telefonen en lång bit borde det ha gått okej. Ingen tokig varelse får vålföra sig på lillan!

Ska väl sova nu, snart i alla fall.
Någon som har nån bra sida där man kan ta hem brushes till Photoshop?
God natt allihopa everybody!

image131
Den lilla är bara för söt! :)

Morsning!

Har varit vaken ett tag, det här med att blogga har bara inte slagit mig förän nu.
Jag har sovit gott inatt, har du?
Nu idag trodde jag att det var party på G, men planerna verkar ha ändrats... igen. Hur vi än gör verkar det aldrig ska funka och det, vill jag lova, känns riktigt surt.

Sitter och ser på "Sjukhuset" på trean och de amputerade just en killes underben. Detta fick mig att undra, vad gör sjukhuset med bortamputerade kroppsdelar? Den som vet får ju gärna skriva en liten kommentar. Läskigt om de sparar allt i en container :|

Slutspekulerat, nu peppar vi tjejer!

image130
Mina mystofflor!

Kvällen som varit och Harry

Har varit hemma ett tag, fick sluta tidigare eftersom sista bussen som inte kostar övernaturligt mycket går 23.50 (nästa buss kostar nämligen 72 kronor för alla, normalpriset är 18 kronor för mig.)
Är riktgtigt trött nu så detta blir inte ett speciellt långt inlägg.
Kvällen började med att vi anlände dit vi skulle prick klockan 17. Vi fick stå ute i den bitande kylan i typ 10 minuter innan de ens släppte in oss för att sedan få vänta ytterligare 30 minuter inomhus. Vi blev tilldelade våra uppgifter och resten av kvällen bestod i princip av: Ta betalt för att ta jackor, ta betalt för att ge folk fika och cola, lyssna på musik, titta på när folk spelade instrument och sjöng, spela in när folk spelade och sjöng.
Puh, am I glad it's over! Men jag ska inte klaga, jag fick njutelse i form av god musik och en hel del trevligt folk.

Och hela denna röra av människor, som alla var unika och med helt annan syn på livet än den jag har, fick mig att inse. Jag har nog umgåtts fel. Inte för att jag inte älskar mina vänner, tro mig när jag säger att utan dem vore jag ingenting, absolut ingenting alls. Det jag menar är bara att nu, när jag anser mig ha hittat mig själv som person, inser jag hur olika vi egentligen är.

Dessa funderationer kommer jag att gå och lägga mig med, sängdax nu, kram!

image129

Födelsedagspresent som jag glömt visa, en giraffstaty vid namn Harry.
Riktigt gullig enligt mig, men gör sig inte riktigt bra på bild.
Får jobba lite mer på poser,
 kanske kan lyckas locka hit Jay så att Harry får sig en schysst catwalk också.

Men snälla

När ska folk sluta göra covers på låtar som redan är så fulländade de kan bli?
Exempel: Westlife har gjort en cover på Michael Bublés underbara låt. (Se nedan)



Vad tycker du? Hiss eller diss?

God... ja en morgon i alla fall

Jag har bara inte bestämt mig om det är en bra dag idag eller inte. Att jag ens har slagit upp ögonen såhär på min lediga dag är absurt, men ska man till skolan ändå så ska man. Jag ska inte göra Företagsekonomiprovet idag, det blir svenska istället. Bättre att göra bort ett av proven i alla fall.
Sen blir det att åka hem och ta det lugnt. Måste eventuellt sova litegrann, jag sover alldeles för dåligt när det väl är natt så jag somnade väl kring tre eller fyra..
Någon gång kring fyra måste jag börja röra mig mot stan igen och jobba, känner inte peppen då jag har sovit såhär lite heller. Men, jag skriver när jag kommer hem kring två nån gång och berättar om mina första upplevelser som biffig utslängare.

Ska fika och göra mig klar för skolan nu, kram!

image128
Emma, babe, du är snygg!


Företagsekonomi here I come!

Först av allt: Har du haft en bra kväll? :)

Sitter just nu hemma hos mamma, ska sova här inatt. Och resten av denna vecka dessutom.
Ska just börja smått plugga på Företagsekonomin. Historian är avklarad, finito, och jag är så glad för det!

Lyssnar på Plain White T's uttjatade melodi Hey there Delilah från Antons rum där han så frekvent städar, ska kanske springa över och fota lite så att ni får se vad jag menar när jag säger att han är pillig.. Jo, det gör jag.

Så, tillbaka och nu ska ni få se på en kille som städar med stil.

image126


image127

Ska dyka ner i FEK- boken nu, kram!

Lisa har sina glömska stunder

Jag kom just på att jag skulle ha skrivit hur det gick med min så omtalade praktikplats.
Jag får under vår första praktikvecka jobba med ett projekt på flygplatsen, ska bli så otroligt kul och spännande! Och som om inte det vore nog, jag ska vara där tillsammans med Lina och Emma, det blir wonderful!
Vi ska klä upp oss till tänderna och se ut som riktigt businesswomen, den ni!

image125

Den hade inte suttit helt fel! ^^

(Bild från Shopbop)

Sån är jag

När jag väl har kommit in i mina uppsatser som jag kan skriva flyter det bara på, det är bara början som är jobbig. Men bloggpaus måste ju alla få, right?
Jag ska nog fira med någonting  eftersom det går så bra, kanske till helgen med mina dudettes!

Imorgon lär jag inte få något bloggande gjort faktiskt. Jag ska nämligen upp till skolan och göra ett prov och efter det ska jag jobba på någon punk/rock fest på kvällen.. Från 17.00- 01.30, är inte det slaveri så säg? Speciellt när man inte får betalt, men jag hoppas få träffa lite trevligt folk ändå.

Tillbaka till medeltiden nu, vi hörs lite senare, kram!
image124

Ni kan ju roa er med denna under tiden! ^^

Film- Führerns Elit

image123

Elin, min so- lärare, är hemma med sjukt barn idag med så vi fick se den här filmen för att fördriva tiden. Den var riktigt bra, men jag hade gärna sett den i hemmamiljö istället. Att se film i skolan känns inte som någon höjdare, enligt mig. Men som sagt, filmen var bra och jag njöt av denna tyska film i cirka två timmar. Nu ska vi snart ha info om APU:n vi har nästa vecka, jag hoppas att jag blir placerad på ett bra ställe.

Nu är Daniel här, vi ska få veta om praktiken.
Skriver senare, kram!


Good morning!

Sitter här i handduk, har just duschat och nu ska jag börja göra mig klar inför skolan och äta någon frunch (frukostlunch). Har sovt gott inatt, hade bara lite svårt att somna.. Utvilad? Njaa... Jag önskar jag kände mig lite mer pigg och alert. Men ikväll då rackarns! Då ska jag skriva min förbaskade uppsats som en galning! Ska försöka göra bort den fort så att jag får mer tid att plugga på Företagsekonomin och Svenskan, två prov som jag ska upp till stan och göra imorgon så önska mig lycka till! :)
Har du sovit gott? =)

image121

Svenskan sitter någorlunda så det blir förmodligen det här ikväll ^^
Tyvärr är flaskan tom, men det betyder inte att jag inte älskar innehållet, tvärtom!

Ha en bra dag allihopa!

En gullig

överraskning möttes jag av när jag var över till mamma för att hämta en papperslapp hon hade skrivit på

image120

Hon har fixat & trixat i mitt fönster så att jag ska känna mig välkommen när jag kommer på söndag. Synd att jag såg det nu då, men det blev verkligen jättefint. Tack mamsen!

Såg Greys Anatomy ikväll, ännu en serie som jag har tappat greppet om, men ikväll var det bättre än på länge. Nu händer det ju saker people! Annars har jag inte gjort så mycket vilket är riktigt synd. Att jag inte spenderar tiden bättre. Eftersom jag inte kan göra någon So kunde jag ju för guds skull ha pluggat Företagsekonomi, men sån är jag. Sista- minuten- Lisa, that's my name!

Vad jag ska göra nu är oklart, men ni ser ju om jag skriver igen ikväll.
Om inte; Sov så gott allihopa!


Lysande, sickan!

image119

Jag tänkte att den här pennan skulle liva upp mitt pluggande, men tji fick jag.
Efter en kvart var jag yr, det lyste rött när jag stängde ögonen.
Jag gjorde kvällens första kloka beslut och hittade en ny penna.
Den var blå och lyste ingenting.
Jag har för övrigt inte gjort något på det jag borde ha gjort, jag är så smart.



Ahmed the dead terrorist

Det där är precis min humor, fyfan så rolig!



"Silence, I kill you!"

Little miss sunsine

image116

Filmen handlar om Olive (Abigail Breslin) som får inbjudan att delta i en skönhetstävling för barn. På grund av vissa omständigheter tvingas hela familjen; Mamma (Toni Colette), Pappa (Greg Kinnear), Storebror (Paul Dano) plus Olives morbror (Steve Carell) och farfar (Alan Arkin) följa med. De packar ihop sig i bilen och resan kan börja!

Jag tycker att filmen var otroligt välgjord och allmänt söt av sig. Alla skådespelarna känns så självklara i sina roller och de gör alla ett bra jobb. Detta är en av de bästa filmerna jag har sett inom denna kategori!
Enda nackdelen jag kan komma på är att den ibland känns lite smått förutsägbar på vissa ställen.

Betyg: 4/5

Glad, åhåj!

Jag låter som en kraxande skata när jag försöker prata och det dunkar till och från i huvudet, men jag är glad ändå! Varför? Jo, för att jag njuter av livet just nu, vi har snart en veckas lov och jag fick veta idag att jag var näst bäst av alla i klassen på engelskaprovet! Jag tillhör därför en av ett  par stycken som får ha specialengelska för fortsatt utveckling. Och som grädde på moset så är Emma med där, puss på dig strumpan! :*

Oj vad jag är glad, så glad att jag glömmer bort att jag måste skriva min uppsats hela tiden. Men det gör ingenting, för jag ska försöka få byta från arierna till vikingatiden, känns mer som min thing. Vad gör man då man skickar en sådan förfrågan till sin lärare men hon inte svarar? Hon är tydligen hemma med sjukt barn.. Aja, jag får göra det som känns bäst.

Pappa kom just hem och jag delade min goda nyhet med honom, som direkt sken upp i ett jättestort leende och förklarade hur stolt han var =) Jag blir så rackarns glad!
Detta ska firas! Middagen blir ugnspannkaka med en kexchoklad till efterrätt, mums!

image115

Nu ska jag dra mitt strå till stacken och vispa grädden, på återseende.


Onsdag

Hemma idag igen, jag vill inte ta några risker och börja må sämre.. Så idag ska jag koncentrera mig på att skriva min uppsats om Arier, den ska in imorgon och jag har inte börjat än.. Typiskt mig..
Och jag hade trots allt ställt väckaren, jag hade tänkt försöka att inte sova bort hela dagen, men jag har inget minne av att den har ringt :P

Drömde en riktigt sjuk dröm inatt. Det började storma riktigt mycket här, regnet öste ner och det man blåste nästan iväg om man gick ut. Trots detta skulle jag gå ut och tälta, haha! Så jag gick ut och satte upp tältet (tog sisådär en timme längre än vanligt på grund av vädret) Sen somnade jag där inne. När jag vaknade hade tältet, med mig där inne, blåst upp på ett hustak mitt ute i ödemarken. Vad som hände sen vet jag inte, jag vaknade på riktigt tvärt och försökte verkligen somna om och fortsätta drömmen. Jag somnade, men drömmen följde inte med.
Har du sovit gott och kanske drömt något udda du med?

Pluggtime nu, kram!

image113 image114

Jag saknar er kamrater i skolan!
+ Jeanette & Hampe (hade ingen cool bild på er :()


Tv på plats!

Äntligen! Ni såg ju mina fjuniga muskler och det fanns inte en chans att jag skulle ha klarat av att lyfta upp tv:n. Som tur var är pappa så mycket starkare än mig och plockar fram hulken inom sig när det behövs, tack för hjälpen =)  
    image112image111
(Hahaha, teliareklamskillen är too cool.)
 
Nu kan jag ha allting jag behöver utan att behöva röra mig, känner jag en våg av lathet svepa in? Oja. Men sån är jag när jag är sjuk, jag blir helt lat och orkar i princip ingenting. Det är ett mirakel att mina fingrar har orkat så mycket bloggande som de har idag! Visst har jag varit ovanligt aktiv? Har det med att jag känner mig sjuk att göra? Eller kanske den nya designen som gör underverk?..
Just ja, jag skulle ju tala om att jag är riktigt, riktigt öppen för filmtips nu! Kom igen people, ge mig ett tips på en film du tycker om, du får ju en extra läsare i form av mig själv på köpet så vad väntar du på? Gimme, gimme! (Oh no, jag börjar sjunga Britney nu, baaad!)

Har du haft en bra kväll? :)


Desperata

Filmen var lika bra som jag minns och jag tycker alltid det är skitroligt att se äldre filmer, de gjorde ju fler missar då och sättet de filmade på då skiljer sig helt från hur de gör these days.. Jag kan fortfarande inte bestämma mig om jag ska se Desperate Houswifes eller plugga, kanske lite av båda? Det brukar inte bli så mycket plugg gjort när jag mixar dessa två, men det brukar ju vara tanken som räknas, haha!
DH har redan börjat. Lynette är otrogen? Vad är detta?!
Nu måste jag se!

Fucking Åmål

image110

20 minuter kvar nu, oj vad jag längtar! Har längtat hela dagen och tack vare vår sega uppkoppling har det tagit rätt länge, omkring 8 timmar rättare sagt. Oj, det var längre än jag trodde, men det är det lätt värt! :) Och nu hinner jag se den innan Desperate Houswifes börjar, om jag orkar se det ikväll, känner en önskan om att sova träda fram inom mig.. Är det bara jag som tycker att alla serier som går nu har blivit overkill? Såg Prison Break igår och nu är det ju som från scratch igen.. suck.

Filmtajm nu, kram!



Tisdag hela veckan?

Känns då litegrann så.. Har haft så otroligt tråkigt idag att det inte finns. Jag till och med pluggade lite för att ha någonting att göra, men huvudet sa ifrån och det blev lite sömn framför tv:n istället. Där har vi problemet, mitt i-landsproblem. Det trådlösa som jag surfar på räcker inte till vardagsrummet, där tv:n befinner sig, så jag tvingas välja. Jag kan inte relaxa i soffan och kika på bloggar till ljudet av ännu en intrig hos familjen Camden i Sjunde Himlen. Därav blir det väldigt tyst och jag pratar/ nynnar/ trllar ut i luften. Jag hoppas bara att ingen av mina grannar hör mig, haha! Jag gjorde en liten bildserie så ni skulle få se mitt kaotiska tv- problem:

       
(Sorry att sista bilden är så mörk, men blixt+ spegel hade sett ännu värre ut.)
Alltså, den där jättedammiga tv:n ska upp på översta hyllan (det är två hyllor till innan golvet, alltså är hyllplanet tv:n ska till väldigt högt) med hjälp av de där musklerna. Gunde Svans motto är: "ingenting är omöjligt", men jag börjar ju undra.. Kanske vore en bättre idé att vänta med flytten tills pappa kommer hem?

Jadu, se där vad en dag utan någonting kan göra med en, inte bra x)

Tisdag

Huvudet dunkar, inte lika mycket som i morse, men ändå.. Jag stannade hemma idag, det kändes som någonting jag behövde. Och ser ni hur duktig jag har varit?! Kanske inte, men tryck uppdatera så ska ni få se. Jag har äntligen fattat hur man gör! Kanske inte blev så jättefint och allting sitter inte riktigt som jag hade velat, men det funkar och är bra mycket roligare än standardbakgrunden jag har dragits med allt för länge. Jag måste ju tacka för hjälpen, jag hade ärligt talat inte klarat detta utan den här bloggen, thank you!

Jag har varit riktigt effektiv denna tisdag, har gjort bort spanskan och pluggat inför svenskaprovet imorgon och antagit en till utmaning, haha. Nu handlar det om var man bloggar ifrån och jag hittade utmaningen på Helenas blogg. Man skulle fota sin blogghörna och jag kan ju berätta att min inte ens är hälften så mysig som hennes!
Min blogghörna skiftar ganska ofta och dessa bilder är bara från pappas lägenhet och eftersom jag lånar någon annans trådlösa nätverk så tvingas jag sitta vid köksbordet eller ligga i sängen.

image104
Ni får nöja er med bild på min skönare hörna,
köksbordet är överfyllt av böcker så ni skulle även om jag fotade x)

Någon som har något bra tips på utmaningar jag kan anta? Haha!

Håller för tillfället på att ta emot Fucking Åmål- filmen, det var så längesen jag såg den! Har alltid tyckt om den och jag älskar boken lika mycket så det ska bli roligt när den är klar.

Har du haft en bra dag hittills? :)

Jag är som katten Gustav.

Fade away.

Jag har sagt det förr, jag säger det igen; jag verkligen avskyr måndagar, tål dem inte... Och idag tog lite mer på psyket än normalt. Skolan var helt okej, börjar kännas lite jobbigt att jag ska stanna kvar i stan till klockan åtta på kvällarna för att vi ska repa. Man får väl offra lite för konsten, det kan jag ta. Att jag sedan blir påhoppad för att jag inte har ett musiköra som vissa andra och inte spelar lika ofta som jag egentligen skulle behöva är någonting som jag inte borde måsta ta, eller?
Jag skulle mer än gärna spendera sju dagar i veckan på att spela gitarr, men jag vill göra ett bra jobb i skolan och nu har nån jävel kommit på att dessa två inte går ihop. Det finns inte nog mycket tid, jag vill ha mer!

Just nu, ikväll, känner jag mig som ett irritationsmoment. Jag känner mig som en sån där som alla, exakt alla, stör sig på och ingen vill egentligen umgås med, de vill bara inte att någon ska vara utanför heller.
Ångesten kryper upp på en som en våldtäktsman i en mörk gränd.
Ögonen fylls av tårar och jag känner mig otillräcklig, jag är inte bra nog. Jag trodde dagar som dessa var över, jag trodde allt var bra nu..Fel, fel, fel.

On top of this ska jag plugga till provet i företagsekonomi jag har imorgon, det kommer ju gå bra.
Jag är slut. Jag orkar inte.

Film

Why I Wore Lipstick to My Mastectomy

image100

Amerikanskt drama från 2006. Handling: Geralyn är en ung kvinna som har allt. Hon är vacker, har ett bra jobb, bra make och ett bra socialt liv. Men då drabbas hon av den stora mardrömmen. Hon får veta att hon har cancer. I huvudrollen som Geralyn ser vi Sarah Chalke som är mest känd för sin roll som Elliot Reed i komediserien Scrubs på TV3.

Jag tycker att den här filmen var riktigt, riktigt bra. Har inte sett Sarah Chalke i någonting annat än Scrubs och denna "debut" i mina ögon gjordes med bravur och hon visar vilken bra skådespelerska hon faktiskt är.

image101


Oj, höll på att glömma

image98

Jag var duktig och antog en utmaning idag!
Hittade den  här

Mitt fynd under min promenad:






En bortsprungen innebandyboll.

Söndag

Turned in to jellybeans.

Usel
uppdatering på min blogg at the moment, ber om ursäkt. Men idag har jag ju haft fullt upp med kalas så det har helt enkelt inte funnits tid till att blogga. Bättre sent än aldrig right?

Lördagskvällen
med tjejerna var riktigt kul! Vi var helt slut efter vi hade kört singstar i en timme. Ni kanske höjer på ögonbrynen och tänker att en timmes singstar inte är en big deal, men vi kör med inlevelse! Är det en rockig låt så ska den framföras rockigt med headbang och hela köret!

Söndag och min efterlängtade födelsedag var äntligen här! Fick en hel del roliga saker i present, ska ta och fota allt imorgon då jag tyvärr glömde det idag.. Ett år äldre, 16 år har jag levt, men det känns ju inte.. Inte i någon del av kroppen känner jag att jag har levt ännu ett år, är det något fel på mig?
Kanske, kanske inte.. Who knows..
Här får ni i alla fall ett par bilder från kalaset, enjoy!

     

1. Födelsedagsbarnet herself ^^,
2. Jag ville bara visa vilken gullig tårta jag fick =)
3. Tur att alla är så glada när de får komma på kalas hos mig, haha!

Ska alldeles snart sova, tror jag.


Lördag

Way up high, or down low, I'll go wherever you will go.

Kändes dumt att skriva igår då jag faktiskt inte gjorde någonting. Lördag är en ny dag, och en lika tråkig sådan.. Hittills i alla fall för snart kommer Elin, Lina, Magda och Cajsa hit! :)
Vi ska sjunga lite singstar, snacka litegrann och sedan väntas bus på hög nivå! Kan inte förtälja allt för mycket om den punkten dock, top secret!

Fyller år imorgon och jag längtar! Alltid roligt med presenter och tårta! :D
Mamma bakar en rocktårta åt mig, haha, gulle dig!

Hoppas alla får en fin lördag, skriver imorgon, kram! :)

Ännu en galet sen natt

But can you still remember your very first kiss or the future you hoped for when we were still kids?

Men måste man så måste man. Historian vägrar leta sig in i huvudet på mig, varför? Stenåldern hit och dit.
Lär vara uppe ett bra tag till fastän ögonlocken vill stängas titt som tätt. I övrigt har jag haft en bra dag.
Skulle ju farit på träningen, men fick ett erbjudande jag bara inte kunde tacka nej till. Vi fick fara och se när Strata (www.myspace.com/strata) spelade in sin musikvideo. Det var verkligen skitkul att se alla saker som sker under en inspelning och låten är otroligt bra!

Back to history now.


Det här...

.. är någonting av det fulaste jag någonsin har hört!
Taget från tjuvlyssnat.se

Kvinna ~30: Jag köpte ett Rosa Band igår, du vet för bröstcancerforskning och så.
 Kvinna ~25: Jaha? Jag gjorde mitt själv, och sparade 20 spänn!


Tisdagsnatt

That mistake was gold and I know that without you is something that I could never do.

Har just tjockat i mig ett par muffins, eller arga gubbar som mamma kallar dem. Och ännu en gång har min mamma räddat dagen. Inte med hjälp av muffinsen, eller kanske lite på grund av det, men mest för att hon har räddat min framtid som student! Hon har nämligen dragit fram nån gammal Nationalencyklopedi- skiva från nåt år tillbaka som gör att jag har en godkänd källa som innehåller allting vi kan tänkas ska jobba med, happyface! :D

Sitter och småtittar på SATC, har sovmorgon så behöver inte ha bråttom att gå och lägga mig riktigt än. Ska knåpa klart på min feminism- uppsats så att den blir någorlunda klar och sedan blir det natti natti för min räkning.

Har du haft en bra dag?

Företagsekonomi A

You said I must eat so many lemons, 'cause I am so bitter.
I said I'd rather be with your friends 'cause they're much fitter.


Denna lektion är inte att leka med, inte alls. Jag tog ut mig helt på gympan och är därför alldeles slut nu... Och med vetskapen om att jag med stor säkerhet kommer få ståplats på bussen hem blir mitt huvud genast 20 kilo tyngre.

En annan sak som orar mig är att vi har praktik om nån vecka och jag vet verkligen inte var jag ska fråga om plats.. Förslag anyone? Att jag dessutom inte vet var vi Thorénare får praktisera gör saken något svårare..

Jag vill bara hem nu.

Kallt ute

Sitter på skolan. Ska snart gå till gympan, känns inte roligt då solen ännu en dag har svikit oss. Burrr, ut i kylan med oss bara. Det är nån jävel som dunkar riktigt dålig  musik, det är rent äckligt vad mina öron utsätts för just nu.. Kan folk bara inte fatta när de ska slå av?
Har bara kvar gympa och företagsekonomi nu, tro mig; det är inte lätt som det låter.

Nej, nu ska vi gå, kram!

Smått galen

Hello, I'm a glamour model called John.

Varför har jag min studietid mitt i natten?
Jag har kommit in i ett il.
Jag kan inte sluta, jag vill inte. Det går ju bra nu.

När pluggar du som bäst?
Say goooodbye to John Blund.


Och så var vi tillbaka på banan.

When the sun shines we'll shine together.

Det har varit lite jobbigt nu på senaste tiden inom familjen, bråk och annat otrevligt, men nu är allt bra. Jag fick prata ut med mamma ikväll och det var det underbaraste jag upplevt på länge, tack för att du finns mamma!
I stunder som den jag just upplevde inser man hur mycket det betyder, att ha någon som stöd alltså.
Livet hade varit så mycket jobbigare att gå igenom utan min familj.
Där har ni vad jag har insett på riktigt idag. Om jag skulle räkna bort allting sin min familj gör och betyder för mig skulle jag inte fungera som människa. Att jag dessutom haft turen och fått så fantastiska vänner gör att jag känner mig ännu mer bortskämd.
Allt känns bra. Nu lever vi som vi alltid velat leva, går igenom dagarna med ett leende på läpparna och njuter av varje lyckligt ögonblick.

Dåliga tankar lurar ändå in the back of my head, snart kommer ett bakslag. Det här är nämligen too good to be true, jag förtjänar inte denna lyx. Jag, Lisa Nilsson, är i dagsläget en nobody för omvärlden. Men ärligt talat: Vad gör det när allting kommer omkring? Jag är hellre en lycklig nobody än en olycklig somebody som ständigt måste komma på radikala upptåg för att stanna kvar i det "hippa" gänget.

Jag är nöjd med det mesta, är du?

Matteprov.

Emma saknas. Lina saknas. Hampus has gone crazy och drar sjuka skämt som:
"Kan en elektriker få sladd?"
"Kan en mjölkbil köra i fel fil?"

Det var ett tag sen jag antecknade det där. En halvtimme sen, om jag ska vara ärligt.
Emma saknas inte längre och Hampus skämt är fortfarande lika dåliga.
Vi har matte och jag stryper hellre mig själv än att räka ett tal till med procent, kill me!
Det brukar låta såhär på matten, men nu är det verkligen, verkligen hemskt. Och vi har prov snart, jisses.

VAR ÄR LINA?

Söndag

And I don't walk when there's a stone in my shoe.

Fick mig i säng kring klockan fem imorse så det var ingen försvåning när jag vaknade halv tre. Pappa kom hem från kalaset han hade varit på i Umeå för att sedan köra vidare, jobbet kallade och nu fick han styra mot Kiruna. Han kör lastbil kanske jag ska tillägga. Jag packade ihop allting jag behöver inför veckan som kommer och for till mamma där jag möttes av glada människor. Jag tog mig ett skönt bad och sen dess har jag bara tagit det så lugnt man möjligtvis kan ta det.

Nu ska jag börja göra mig klar för John Blund, men först ska jag läsa en bok. Inte vilken bok som helst, Emmas bok! :) Vad jag har sett är det bara en inledning, men ändå. Ska bli spännande!

Med dessa ord säger jag godnatt.

Jag har lyckats!

Driva mig själv till totalt vansinne.

Jag har nämligen spenderat hela kvällen åt att försöka förstå alla dessa koder i stilmallen. Lite smartare har jag blivit, men ingen kunskap att skryta med. Snälla, kan nån hjälpa mig? (Trettioelfte gången jag ber, men jag är desperado).
Vad har ni gjort för roligt denna mörka kväll?

Som bevis på min nörighetsfaktor när det kommer till koderna så missade jag till och med att det snöade här.

Skandal!

We are the lovers.

Klockan är inte en sju och det är redan riktigt mörkt ute. Nu går der inte förneka längre, vintertiden är på gång. Visst, när det är snö och sådär mysigt kallt går vintern bra, men slasket som kommer till våren tackar jag starkt nej till.
Sommarn är nu efterlängtad. Både för värmens skull och lovet från skolan, goodie!

Nu ska jag fortsätta spela röj med Nina på MSN.
Det är så vi coola katter roar oss när filmerna vi ska se vägrar funka.

Morning has broken.. again

Oh, it's what you do to me.

Tiden har flugit iväg såhär på morgonkvisten och jag sitter fortfarande här inne i värmen och njuter av ledigheten i min pyjamas. Ska väl pallra mig iväg och handla snart, men bävar för den stora del kläder jag kommer måsta packa på mig :|

Och jag ska göra ett försök till att komma på Mest- Aktiva listan eftersom det ger väl lite fler läsare, och det skadar väl aldrig. Men jag lovar att inte göra sjuttioelva inlägg om ingenting.

Sunny saturday

Det ser så otroligt lockande ute. Solen skiner och det blåser inte åt något håll.
Sen tittar man på termometern och poff så var den varma dagen borta.
1.4 grader ute. Inte minus men kallt ändå
.

Jag väcktes för typ 20 minuter sen av Elin som ringde och pratade lite om ikväll. Om vi kanske ska hitta på någonting. Vi får se, jag har ju som gjort upp planer inför kvällen med mig själv. Vi snackar hemmaspa och filmkväll, mys!
Vad händer hos dig ikväll?

Ska nog gå och handla till min lilla festlighet senare.. När jag orkar vill säga.

Polly, plopp?

Det är något fel med mig, tror jag.. Jag blandar ihop Plopp och Polly. Det är inte så att jag tänker på Polly och ser en bild av en Plopp. Jag byter bara namn på det ena till det andra, jag kallar Polly Plopp.

Sjukt hur mycket hjärna som gick åt till det där, ja.

image93 vs. image94
                    
Så lika är de ändå inte..
Har du nån liknande tokig sak som du gör?



Dagens Outfit

Tråkig fredag, men kläder hade jag ändå.

image92

Byxor- Ärvt av Kusin.
Vitt Linne- H&M.
T-shirt- H&M.
Kofta- H&M.


Freaky Friday?

I don't think so.

Jag bara sitter här.. Har ingenting att göra, ingenstans att fara, så jag bara sitter här. Det är tråkigast i världen då ingen är inne på MSN heller vill jag lova. Vad gör man i en situation som denna? Vad tar man sig till?
Helst av allt skulle jag vilja att klockan blev mer. Då får man gå och lägga sig (det är ju trots allt helg).
Nej, ärligt nu, mest av allt önskar jag att jag hade någon att dela denna tystnad med.

Och imorgon verkar inte bli bättre den. Då kommer jag vara totalt ensam hemma hela dagen. Inte en själ kommer vara i min närhet, fy. Jamen du, det ser jag fram emot. Inte..
Kan ingen rädda min dag?

Superhjälte sökes.

Äntligen hemma

Ännu en ledig fredag, men jag for ändå till skolan. Passade på att luncha på Calles och sedan skulle jag göra ett prov som jag misade i tisdags. Det gick nog bra, men jag hade skrivkramp som hette duga efteråt! Var ett bra tag sen jag skrev så mycket för hand. Låter snobbigt, men faktum är att jag inte orkar skriva när jag har dator.. Lathet i sin renaste form, skäms på oss Thorénbarn.
Har du haft en bra dag? :)

Jag vet inte vad som händer ikväll, jag vet faktiskt inte vad som händer alls i helgen. Verkar som att det blir en hemmahelg, men vi får väl se. Någon som har nån kul idé om vad man kan roa sig med i helgen?

Kram!

Emma VS.

Nu är det officiellt, detta är en ny programpunkt i min blogg!
Stackars er små lidande människor som måste genomlida min uttråkade vardag.


Denna vecka tar sig Emma an Barbie och de kändes sig ensamma så de drog in deras kärestor i detta, fy damer!

image91

Ensam hemma

Eftersom pappa farit till stugan där han skulle "checka läget", som han själv så vackert sa, sitter jag här och gör ingenting egentligen. Det låg en mazarin i skafferiet med mitt namn på den så jag mumsar jag på just nu tillsammans med ett glas Loka med päronsmak, goodie!
Annars är allting lugnt som i huvudet på en blomkruka. Jag vet inte om jag hade velat ha det på något annat sätt, jag är helt slut! Har tagit lite bilder idag så jag lägger ut dem senare. Hur har er dag varit? Känns som att jag borde sluta fråga, ingen svarar ju ändå..

Och hur kommer det sig att jag har roligare på skolan än när jag sitter hemma? Det har väl att göra med att sällskapet försvinner I guess, men ändå, lite roligt ska jag väl kunna ha. Finns det någonting bra på tv ikväll?

För övrigt så letar jag fortfarande efter någon som kan hjälpa mig med designen på bloggen, vänligen hjälp en förvirrad jänta.

Kram!

Grym video!



Och jag som inte ens kan rita en människa korrekt ^^


Efterlysning!

All kunskap om hemsidor där jag kan hitta information om Mayaindianerna uppskattas a lot!

Sitter som ni kanske kan se på ännu en av Elins fantastiska samhällsorienterings- lektioner och jag tror detta är den tråkigaste hittills. Jag gör verkligen ingenting eftersom alla mina källor inte är godkända och det finns inga böcker om detta på biblioteket heller. Vad gör alla ni andra då?
Någonting som just har piggat upp mig är avnjutandet av två kinderägg, det är inte varje dag man smakar av den sötman inte! :)

Nu ska jag snart få fara hem, lycka!
Ha en bra dag!


Pappa!

image90

Har jag nämnt att jag älskar min pappa?
Om inte så gör jag det nu:
Jag älskar min pappa!

Lite textförtydligande:
Ha en bra da
Långkalsong på
Så de så
Pe å Kå
(Vårt sätt att säga puss och kram)
Från
Ge Kå.

(Hans initialer är GK, men han bryter mönstret och skriver sådär)

En bra morgon som sagt :)!

Gomorron!

En solig dag, en glad dag, en sista skoldag för veckan.

Har ni sovit gott? Det har då jag, och jag unnade mig en kvarts extra sömn, orkade inte stiga upp riktigt då klockan ringde. Sitter just nu och funderar på vad jag bör göra, har ingen aning faktiskt. Bussen till skolan går 11.40 så jag har lite mer än en timme att spendera. Men jag måste vara knäpp, jag stressar alltid på morgonen. Jag kan stiga upp tre timmar i förväg och det blir ändå alltid så att jag måste stressa i slutet, det är galet.

Förresten, jag glömde skriva grattis till min storebror igår. 19 år fyllde han och snart får jag officiellt kalla honom gubbstrutt ^^,

Nu ska jag försöka få till en stressfri morgon, wish me luck!
Och en snabb fråga bara: Vad äter ni till frukost?
(Min morgonmat har börjat bli så enformig)

Update!

Jag kan inte be om ursäkt igen. Kan jag? Jag måste.

Förlåt.
Förklaring:
Internetuppkopplingen hos pappa har svikit mig, men nu är jag back on track! ;D
För det första vill jag nämna länken i mitt senaste inlägg, till bloggen om hon med bröstcancer, Liv.. Jag vet inte riktigt vad jag ska tro. Visst, det kan vara fake, alla tecken går åt det hållet, men jag kan bara inte förstå varför. Varför skulle någon göra så? Bara för att jag inte vet svaret på denna fråga vet jag inte heller vilken version jag väljer att tro på. Fejk eller inte, det får vi nog aldrig veta..

Så över till min lilla tillbakablick över dagarna som gått.
Jag hade mensvärk som höll på att bli min död (lite dramatiskt, men det kändes så) i tisdags så jag stannade hemma från skolan. Riktigt skönt  att sitta i soffan och göra bort alla skoluppgifter som jag kunde göra bort, duktigt Lisa!
Idag var jag på skolan och mina classmates hade saknat mig bigtime, eller litegrann i alla fall. Kom fram till att helgen var en dålig tid för partyparty så vad som händer de närmsta dagarna är ännu lite oklart. Kanske försvinner, who knows? Men någonting som faktiskt har gått och tappat bort sig själv är min kära telefon och vad ska jag göra åt det? Försökte ringa, men ingen svarade, ska leta imorgon.

Nu sover jag snart, ni med hoppas jag.
Kram!

En länk värd att titta på..

http://colourfulmiracles.blogg.se/

Det är med tårar i ögonen jag läser det senaste inlägget hon skrivit.
Läs du med!



Hem, och sen iväg igen

Kom hem för ett tag sen och nu tar jag det lugnt med ett glas iskall cola. Ska ta bussen kvart över fem till stan igen, men innan dess ska jag inta lite föda och nörda lite dator..
Skoldagen gick fort och bra, men Lina oroade oss en hel del med sitt försovande, fy på dig Lina!
Emma åt kött idag, duktig sötnos! + att jag fick en bild på henne som jag ska använda till bus. Ni får se det senare, I promise :)

Nu ska jag göra iordning lite mat, kram! :)

<-- Hade suttit finfint idag I tell you!
Bild från H&M

Det går fort i mitt huvud

En söndag utan dess like och jag går och lägger mig besviken... Var, som skrivet tidigare, på träning ikväll och de tog ut vilka som skulle få tävla.. Jag var en av dem som inte fick, jag får inte delta i det som har varit målet med detta tränande.. Fyfan så surt det känns.

Nu måste jag sova, kroppen är död och tankarna kör runt i 180 km/ h.
Bloggar från skolan imorgon.
Kram!

Det går bra nu, kompis det går bra nu.

Jag måste börja detta inlägg med ett stort tack till alla som var med och förgyllde min kväll igår! Måhända att det svalnade av och inte blev mycket till action alls, men jag fetsmajlar när jag tänker tillbaka ändå! :D

Vaknade hemma hos Lina i morse av att mamma ringde och sa att hon kunde hämta mig, gulle dig mami! Följde henne och handlade och när jag kom hem städade jag i mitt rum, ska till pappa ikväll och spendera veckan där :) Ikväll blir det träning för min del och jag fick veta av Hanna att vi skulle börja med träningsprogrammet ikväll, spännande värre :) Berättar såklart hur det gick när jag kommer hem. Hur har er helg varit? :)

Nu till rubriken:
Pengarna rullar inte runt som de ska, inte alls, men jag är så utomodentligt lycklig att det finns inte. Jag har ingen att kalla min egen och mysa med såhär i höstmörkret och det kan jag väl sakna, men med vänner som mina behövs det nästan inte. Jag hade så kul i helgen, och jag kommer ha kul nästa helg och jag kommer att ha kul hela gymnasiet, lyllos mig va?

Skriver sen, kram!
För övrigt så är bokbussarna söta.




Fredag kväll

Kom just hem från repetionerna inför imorgon, det gick ändå bra och jag är riktigt nervös.. För er som är nybörjarläsare i man blogg (hej, och tack för att ni läser!) så ska jag in i studion med mitt band imorgon och spela in två av våra låtar. Det är våra egna låtar dessutom! :)
Kommer mest troligt lägga ut dem någonstans när vi får dem så ni kan lyssna ;)

Jag sitter i vardagsrummet och fredagsmyser med mamma och en liten godispåse. Mamma tittar på Diggiloo (stavas hur?) på ettan och sjunger med i varje låt hon kan. De må låta falskt, men glad är hon :D
Jag love you mami! :*

Gladare kan ingen vara

Jag har ju nämnt i tidigare inlägg hur grymt peppad jag är inför helgen så jag ska inte säga det igen. Rep ikväll med bandet inför inspelningen imorgon och idag fick jag veta att vi har en spelning på gång! :D
Vi ska spela i Norsjö någon gång i slutet av Oktober och hör här; för första gången i vår "karriär" får vi betalt! :D
Jag är så grymt nervös och längtar massor, men kommer med mer information när jag vet mer.

Over an out!

Hjälp?

Var bara tvungen att pausa mitt pluggande för att fråga om det finns någon vänlig själ därute som kan hjälpa mig med att göra en design till min blogg? Jag har verkligen ingen koll på alla dessa färgkoder och är grymt less på att ha standarddesignerna..

Hoppas någon är villig att hjälpa en förvirrad person som jag :)
Kram!

Bilder från vårt hemmaspa

       
 

Som Paris Hilton skulle ha sagt:
That's hot!

Äntligen Fredag!

Riktigt skönt med helg nu, eller vad tycker ni? :) Jag vaknade för ungefär en timme sedan och ska snart göra bort lite skolarbete. Förresten, finns det någon som vet var man kan få information om feminism utan att använda wikipedia, susning eller mimers brunn? Tacksam för svar!
Jag ser mycket fram emot denna helg då massor med spännande saker är inplanerade. Imorgon på dagen ska jag spela in i studio med bandet och på kvällen blir det att hitta på någonting med Emma, Lina och Hampus, nice! :)
Söndag vet jag inte riktigt vad som händer, men man ska inte klaga på ledighet :)
Hur ser er helg ut? =)

Nu måste jag återgå till studierna, kram!



Ursäkta min glömska

Här kommer gårdagens outfit, hade tänkt lägga upp den när jag kom hem igår, men glömde bort det..



Polotröja från H&M
Klänning/ Tunika från BikBok
Jeans från VeroModa
Jacka från H&M

Kram!

Stel som en kratta i ansiktet

Vi har som sagt tjejkväll hemma hos Lina och det är ytterst mysigt! :) Jag njuter som en kunglighet av de ansiktsbehandlingar vi har gjort under kvällen, tack flickor (ni är utomordentligt bra!)

Dagen har varit bra, och jag peppar inför en bra helg, som även den ska spenderas med flickorna + Hampuspussmun. Fy, kan man verkligen må såhär gott på ett lagligt sätt? Usch så bortskämd jag känner mig at the moment..

Resterande delen av kvällen ska jag mysa kvar hos Lina ett tag. Sen ska jag ta bussen hem och se filmen Superbad (Supersugen) med storebror, som för övrigt är världens bästa!

Lite mer tjejsnack nu, kram!

En lektion jag helst hade skippat

Inte ens en timme har gått och jag är redan sjukt less den här samhällslektionen. Vi ska skriva ett arbete om valfri ideologi och vi har valt feminism. Problemet med min arbetsblockerare är att vi varken får använda wikipedia, mimers brunn eller susning. Detta är helt jävla otroligt cp och jag känner irritationen växa inom mig.. Är det någon annan än jag som avskyr liknande situationer?
Visst, jag har bloggat tidigare om hur jag längtade efter lite skolarbete, men herregud. Jag känner redan hur jag inte orkar med, tempot är för högt för min likelse..

Försöker fokusera på kvällens event, vi ska hem till Lina och leka nyttiga... eller... fösöka går ju ;)
Vi ska lägga ansiktsmask, måla naglarna och fixa fint i håret.

Nu ska jag fortskrida mitt arbete med denna sjujävla samhällsen och ps, emma är också irriterad, men jag laav her ändå.

Kram!

Morsning!

God morgon, är ni glada?
Det hoppas jag i alla fall. Jag har sovmorgon men har varit vaken sen alldeles för tidigt ändå. Jag och två av mina vänner som delade skoltid tillsammans under högstadiet for och hälsade på vår gamla skola. Lärarna blev glada och tackade för besöket :)

Nu sitter jag här framför min kära dator och får vänta i en timme tills min buss går.. Menmen, ska fixa lite saker sen drar jag mig hemifrån.. Lunch bland annat, någon som har något tips på lunch?

Puss på lillebror som fyller 13 år idag och gulligt nog trodde att han kommit i målbrottet i morse :)

Kram!

Dagens outfit

Såhär såg jag ut idag, onsdag:
(Ursäkta suddigheten och fläckarna på spegeln!)
image79

Alltihop är från Gina Tricot. :)

Svenska är ett språk

Det vet jag, nu vet ni. Och om ni inte visste så är det väl bra att jag finns här och lär er en massa värdefulla saker?
Anledningen till detta är att vi faktiskt har detta underbara (?) ämne just nu. Vi har haft om ordklasser och nu har vi om satsdelar.Riktigt jobbigt, men tack vare dessa underbara människor som omringar mig just nu lyckas jag hålla humöret uppe. Borde inte fortsätta skriva detta då lektionen började om för ett par minuter sen men om jag inte avreagerade mig skulle jag drukna bland subjekt och predikat.

Aja, nu ska jag försöka simma upp till ytan, kram!

Mitt beroende

Jag får väl ta och erkänna, här har ni bilder på mitt starkaste beroende:
(Fy så gott!)





Som en råtta i en råttfälla

Precis så har jag fastnat, jag kommer absolut ingenvvart med engelskaläxan. Vi ska göra en fantasiresa var vi vill och göra exakt vad vi vill. Jag har en idé som låter finfint i mitt huvud, men när jag skriver ner den blir det bara roadkill av det hela.. Jag kommer slita mig i håret senare som de gör i alla tecknade filmer när things goes wrong. Ska ge det ett försök till om ett tag, men just nu behöver jag en paus. En konstpaus kan vi kalla det eftersom jag öppnar mina sinnen genom att blogga, eller nått.

Har just fått höra av mina kompanjoner Vanheden och Harry att jag är upptagen på torsdagskväll. Självklart är det jag som är Sickan, men du kan kalla mig smart! Hursomhelst så känns detta lilla event extreeeemt mysigt må jag säga! Tack vare detta kanske jag kan se framemot det som kvarstår av denna vecka..

So You Think You Can Dance - FINAL!                        tonight :)
Jag kunde ju såklart inte hålla mig från att kolla upp vem som vann, men don't worry, jag ska inte spoila det för er som faktiskt vill see it for yourself :)

Innan jag säger goodbye och kanske även god natt vill jag bara göra en liten efterlysning:
HAMPUS! VART FASEN ÄR DU?! Vi saknar ju dig @ School!

Såja.
KRAM!


Kryddstarkt

Sitter på skolan, nej jag surfar inte olovligt, vi har fått en kvarts rast. En kvart, det är ju ingenting egentligen? Vad hinner man göra på femton minuter?

Tiden bara flyger iväg.. Gick det verkligen i denna fart förut också? Stopp, stoppa tåget, jag vill hoppa av. Jag ville av för längesen, när livet kändes mycket mer simpelt och ingenting spelade alls så stor roll som nu.. Bråkade man var det mest om dockor eller vem som skulle vara vad när man lekte. Var det någonting fel på kläderna man bar så var de trasiga, om ens då.
"Nej! Jag vägrar leka kurragömma om jag måste räkna idag igen!"
Och det är väl i samma spår nu;
"Jag orkar inte mer matte nu, jag vill inte räkna mer."
Enda skillnaden är att nu har killarna mörkare röst och gråter inte så fort någon säger ifrån.. Skillnaden med kläderna däremot, wow. Är det någonting fel nu så handlar det om fel färgkombination eller att den där tröjan är "so last christmas". Läste någonstans om att nu när Spice Girls återförenas borde de väl ha skaffat sig lite bättre klädstil, men va? För mig var det alla de där coola outfitsen de hade på sig med glitter och tjohej och skorna med halvmeters platå som gjorde själva gruppen.. Erkänn att det skulle se konstigt ut om de skulle stå på scenen i små svarta GUCCI- klänningar?

Vi kan inte åka tillbaka, jag vet. Men minnas kan och kommer jag att göra så länge jag lever.


Min åsikt

image75   image76

Den ni, nu vet ni var jag står i alla blondinbellas, enligt mig, dumma uttalanden.
bilderna hittade jag här:
http://iric.blogg.se/

Uppdatering i bilder

Häftiga bilder från laaanet:
  


Min och pappas höstpromenad i stugan:
   



  

That's all folks!
Kram!

Jag är kreativ

Speciellt på dessa mattelektioner, ska ni veta!
Slående likhet eller vad tycker ni?
Ps, Emma är den till vänster.

Emma VS. King Kong

image64



Här har ni en person som klarar saker!

Efter många försök gick det äntligen min väg! Och en hyfsad tid också, skryt skryt. Fiiiifan så glad jag är! :D
 

image63

Ännu en ursäkt från mitt håll..

Förlåt, förlåt, förlåt- ett mycket använt ord i min blogg.. Men jag har mina anledningar till min inaktivitet, jag har varit i stugan. Inte så långt från civilsationen, men tydligen långt från allt som har med trådlösa nätverk att göra. Men det var ändå riktigt härligt, jag fick en hel del skoljobb gjort och gick ut på en höstpromenad med min käre far, gulle dig pappa! Mammavecka i veckan och lillebror gick mig på nerverna redan i morse.. Känns som att jag kommer att spendera lite tid i pappas lägenhet i veckan ändå..
Lanet var KING! Bilder lovas, och kommer snart.. Ska fixa det så fort jag kan :)

Sitter just nu på mattelektionen, har inte så stor lust att arbeta, men måste man så måste man.. Ska stanna kvar på skolan idag, precis som alla andra måndagar.. Är väl inte så pepp inför repet ikväll. Varför är en fråga som förblir obesvarad för er, jag vet exakt, men vill inte namedroppa så mycket så tidigt i min bloggkarriär.

Nu ska jag dyka ner i matteboken igen.
Kram!


RSS 2.0