Morning has broken

Solen lyser utanför mitt fönster och himlen är ljuvligt blå, jag heter Lisa och är peppad som få!
Tur att jag kan rimma och så vidare.. Men det är sant. Det känns verkligen som att den här dagen kommer gå till världshistorien. Om vi vill att den ska göra det eller inte kan jag inte avgöra, men det känns som en struntsak right now.
Jag sitter i köket, men har dragit ut min sköna IKEA- stol hit. Eftersom den är av plast och jag bara sitter i underkläder kan det bli ytterst spännande när jag ska dra mig härifrån. Vilket jag borde göra inom en snar framtid, måste packa och sedan fara till mamma. Tycker synd idag om min lillebror, han var till tandläkaren i morse och drog ut fyra tänder. Och han har tandläkarskräck! Jag är så stolt över dig lillgubben!

Vad händer i alla andras liv idag/ ikväll då?
Jag ska lana med mina jentor och ha allmänt kul. 
Jag kommer ju blogga en hel del från lanet, men for now säger jag bye! 

Kram!


  <---- HONOM SKA JAG HA!

En anledning varför jag föjler idol i år

image59

^
.
.
Och den anldningen heter Amanda. Hon är helt strålande, underbar är hon!
Fy, jag vet inte hur jag ska beskriva henne på något annat sätt.
Om hon inte vinner så vet jag att den som gör det har legat med Peter, Daniel och Kishti.

Sämst ikväll då? Enligt mig var det Patrizia och Tamela.image61image60








Vem är din favorit?
Vem tycker du ska åka hem ikväll?

Robyn- Since u been gone (cover)



Så skön remixcover, good work Robyn!


Jag har en rolig pappa

Pappa, med världens smajl: "Vet du, idag hade jag så tråkigt att jag sökte efter mitt eget namn på hitta.se"
Jag:  "Mihihi, så gay pappa!"
-efter lång tystnad och många konstiga blickar åt mitt håll-
Pappa: "Jag har väl inte handväska heller?"

Jo pappa, precis så ser man skillnaden på heterosexuella och homosexuella killar.
För övrigt så ber jag om ursäkt för att jag överanvänder ordet gay, ta inte åt er gott folk.


mitt horoskop för dagen

Jag vet inte om jag tycker att det stämmer helt, men anyway:

image58

Träningsvärken pumpar genom kroppen..

...och jag är nöjd, som vanligt efter en träning. Det gick faktiskt bra idag, trots min o så låga koncentrationsnivå. Dagen hade ett inte så härligt flow, vet inte vad det var.. Kändes bara som att allting gick allmänt segt, men som tur var hade jag Emma vid min sida och det botade i princip det mesta av min bitterhet :)
Åkte med Anton hem, åt middag med pappa (som numera förövrigt är en av de bästa som finns!) och sen begav jag mig till träningen. Känner mig extra duktig då jag gick på en 20 minuters promenad efter att jag klivit av bussen och hade lite tid över.

Nu ikväll då? Jag äter nudlar och har ångest. Jag måste verkligen sluta med saker jag gör. Nu vet ni.
Jag ska se myggan och hoppas att det går över.
Har sovmorgon imorgon, men ska ändå upp före fan för att hälsa på ho min kära vän tandläkaren.
Er story of the day i en kommentar nu, tack på förhand!

Mihihi, busig kram från eran dam!

Tisdag, tråkiga dag.

Hela dagen känns som en humörsväng. Galet I tell you. Men efter ett snack med Emma känns det bra igen och peppen är back on track. Helgen kommer bli great och nu kan ingenting komma ivägen. Jag lanar om jag så ska spy i direktsänd tv på grund av mensvärk. Då vet ni.

Kram från en gla' Lisa.












Allt jag behöver i denna sekund.




+ 20 liter av den godaste juice mitt smaksinne har mött.
+ EN alvedon.
(ta det lugnt, jag ska inte överdosera även fast mitt huvud dunkar som en hammare mot en spik.)
+ En kram av min mamma.


And by tuesday

Hello allihopa everybody! Jag har en hyfsat bra dag idag. Skolan gjorde mig totalgalen och jag lost it en hel del gånger. Sorry till alla medmänniskor som fick stå ut med mig, hjärligt förlåt.. Hursomhelst så tog jag mig hem utan en skråma, om inte matteboken räknas till skadliga medel vill säga.. Sitter just nu vid köksbordet och hör från vardagsrummet hur pappa skrattar till någon serie på tv. Det är så härligt när folk i ens närhet är glada, eller hur? Skoldagen, som började 08.00, var som sagt en pain in the ass och jag är sjukt glad att veckans värsta dag är bortgjord. Inför kvällen är det inte planerat mycket. Jag ska bara ta det lugnt och njuta(?!) av den "snälla, söta, rara" huvudvärken som just byggde hus inom mig. Meeen, allting ordnar sig när jag får mysa med Greta + en påse hallonbåtar som jag köpte idag.

  <----- Sweeeeeets!

Ooops, tappade ner en liten röd båt i linnet, hold on. 
Sådärja..
Det finns väl inte så mycket mer att berätta om idag. Vad skriver man då? 
Jomen jag vet, jag kan visa er hur jag såg ut på skolfotot i går. Inte exakt, men vad jag hade på mig i alla fall! :)
               
Bara att hoppas att man inte ser ut som ett mongo i ansiktet då.

Ser hemskt mycket fram emot helgens lan med tjejerna (det ska bli av, vad pappa än säger!
And that's about it.
 
Skriver när jag kan
Kram!
 

Jag ber om ursäkt

Ett förlåt börjar jag detta inlägg med eftersom jag har varit usel på att hålla er uppdaterade om mitt o så viktiga liv. Jag har ivrigt försökt ta mig ut i webbvärlden, men utan framgång. Hoppas att det uppkopplingen håller sig tills slutet av detta inlägg.

Dagen har varit fylld av spektakel av olika slag. Lunchade med Emma och Lina på MAX (mums!) Skolan gick väl.. helt okej.. Vet inte hur skolfotot, som vi för övrigt tog idag, blev så värst bra. Bättre att ställa in sig på något dåligt så kan det bara bli bättre, right? Efter skolan var jag lite smått irriterad och det kändes som att min kroppstemperatur låg på hundra grader... Jag begav mig till Balderskolan där jag träffade en annan Lina och tillsammans väntade vi på Cajsa och Magda. Kring fyra slutade de och vi gick och åt på Subway, MUMS!!!!
          image49

Det var verkligen skitgott. Jag åt en "Daily special" som under måndagarna är en Skink- och kalkonmacka. Den slank ner och min mage tackade. Blev en svängom till biblioteket innan vi gick till replokalen. Jag är arg på mig själv för att jag inte klarar av en enda simpel skitsak och det känns som att jag sekar ner de andra något... Men ångesten hoppar jag över idag, orkar bara inte. Kom hem för cirka en timma sen och det finns ingenting som lockar mer än sängen just nu, men jag höll mig från att slockna direkt så att ni skulle få läsa någonting som förhoppningsvis förgyller på något sätt.

Iiih, jag lovar härmed att jag ska skriva imorgon, min kropp är överkörd.
Peace out.


Till sist; SE DEN.
http://www.youtube.com/watch?v=_tXzKpmRrFs

It's a new day

Då är snart även denna lördagskväll slut. Vad har ni alla haft för er idag? :)
Dagen började med att vi körde till stan och repade.. Det såg ungefär ut såhär:
                 
( Ber om ursäkt för kvaliteten på sista bilden, men Lisa kunde inte sitta still ;D)

Efter två timmars vibrerande bas och "skönsång" var vi tvugna att bege oss därifrån. Min kära moped hade nästan slut soppa så det bar iväg till närmsta bensinmack. Efter denna refill for vi iväg till ett stall och pratade med en del hästar, och en kärlekshistoria fick vi på köpet!

Den vita hästen (pojke) har en giant crush på den bruna (flicka) ---->
Kanske inte låter så sweet, men de stog och kramades en massa :)

Vår lilla roadtripp fortsatte och nästa stopp blev bersakiosken och mjukglass! Lisa blev jätteglad av glassen (och nej, jag talar inte om mig själv i tredje person. Lisa är en tjej från Norge) eftersom hon inte hade ätit mjukglass på hela sommaren.


Tack och hej leverpastej!
Kram!




Det är ju som mysigt när man inte kan sova.....

... och hittar verkligen inte på någonting att göra alls. Vad gör man i en sådan situation? Räkna får, elefanter eller någonting annat för den delen fungerar inte.. Jag får vill sitta uppe tills jag faller ihop. Eller så stannar jag uppe i fyra dygn och börjar hallucinera, smart plan?

Nu till någonting som jag faktiskt vill ha åsikter/ kommentarer på. Jag såg ju som sagt Fråga Olle och Carolina Gynning var en av gästerna. Jag kom då att tänka på hennes hår. Googlade på det och hittade ett par spännande bilder och då kommer min fråga: Vilken frisyr/ hårfärg tycker du att hon passar bäst i?

1.

2.

3.

Jag ska gå och lägga mig nu, jag lovar.
Sov gott och ha en bra dag imorgon, kram!

Oj, så minnet kan svika ibland.

Jag hade ju tagit en o så stilig bild på min inte så eleganta outfit idag, men jag tycker det räknas ändå så here we go:
              
Och ja, jag är för hela "mjukisbyxor i skolan"- grejen.

Jag antar att jag hade någonting på hjärtat eftersom jag gjorde ett litet inlägg nu såhär mitt i natten. Jag fryser om överarmarna, för er som vill veta, och jag tycker fortfarande att internet är en fantastisk uppfinning.. Känns riktigt coolt att man kan sitta och skriva till någon som bor på andra sidan jordklotet. Oj, så gammal man kan låta ibland. Haha, jag känner att jag borde lägga mig snart.  

Senare idag, när jag har vaknat osv, ska jag iväg med bandet och repa.. Surströmmingsmiddag i stugan, men eftersom jag inte gillar att äta kall fisk som legat i salt alldeles för länge får jag tacos, mums!

Fråga Olle- repris sen i onsdags på tv nu och den kan jag ju bara inte missa..
Bye!

En ekorres turdag

Om ni undrar över rubriken så är det för att bussen jag åkte med i morse höll på att köra över en, men den lille stackaren hann iväg. Hade som sagt en bra dag, en rolig dag! Tack till alla som var med och made my day. Kvällen var inte lika rolig dock. Gjorde alltmest ingenting alls, i alla fall inte första delen av denna tysta fredagskväll.
Klockan tio skypade jag med Elin och vi bestämde att hon skulle komma förbi och fika bullar, ubermys! Tack Elin, du är en stjärna!

Hon for just hem och jag sitter här och funderar på vad jag ska göra av mig själv riktigt... Några tips?
Smågluttar på tv:n men jag hittar ingenting som faller mig i smaken.. Och eftersom jag inte har dvd/ video i mitt rum så har jag inget annat att välja på heller..

Ska skriva lite om dagen i hälsodagboken (uppgift i Idrott) sen bloggar jag väl om någonting random :)
Kram!

So you think you can dance

Jag har följt serien och sett nästan varje avsnitt. Den största besvikelsen var i onsdags då Lauren åkte ut... Jag har tänkt skriva om det sen det hände, men har glömt bort det varje gång jag sitter här. Lauren var min favorit från början. Jag avgudar verkligen hennes sätt att känna takten och lära sig allting som om det vore a walk in the park.

         
Nu när Lauren är ute ur bilden hejar jag på Neil, men alla som är kvar nu är ju jätteduktiga så det kommer bli svårt för juryn (om de har någonting att säga till om såhär på slutet)



Mitt favoritpar av all som dansade ihop i SYTYCD var såklart Lauren och Neil, kanske ni förstod då båda var mina favoriter. Det är omöjligt för mig att välja vilken av deras danser som föll mig i smaken bäst, enligt mig gjorde de ett fantastiskt jobb varje vecka. 

               Nil&Lauren

Vem är/ var din favoritdansare?
Vilket par tycker du passade och dansade bäst tillsammans?

Kram!

@ School

Ja, sitter just nu i den andra klassens hemklassrum. Varför har de ständig internetuppkoppling men inte vi? Aja, ska inte hänga upp mig på det, vi får väl också intrawebb på heltid snart. Ehm, jag borde plugga men internet håller mig tyvärr bort från allt som har med läxa att göra.. Vid en bänk lite längre bort till höger sitter Jocke och bekom honom sitter Jeanette. Trevilgare sällskap får man leta efter. Var Hannes for vet jag inte, han sprang i alla fall iväg med Ante.. Haha, så roligt har vi haft det hittills, känns lite udda då morgonen inte hade något bättre flyt i morse.. Hade fått info av Jeanette att bussen skulle gå 10.20 och fick veta i sista stund att den inte gick då utan 10.40, tur att jag inte hade gått ut (jag får panik av tanken att jag har missat bussen

Nej, nu måste jag ta mig i kragen och göra bort skoljobbet... eller.. om ett tag.
Kram!

And here we go again

Kan man säga att jag är nyvaken om jag vaknade för en halvtimme sen?
Hursomhelst, snart bär det av till skolan och allt som hör till.. Jag vet inte när jag kommer hem eller om jag kommer kunna blogga därifrån. Aja, vi får väl se.. Vad händer i alla andras liv idag? :)

Nu måste jag börja göra mig klar.
Kram!


In the corner of my eye.

Impulsivt. Jag måste bara fråga er den här frågan innan jag lägger mig och glömmer bort den för alltid.
Vad heter det som samlas i ögonvrån (oftast när man sover)?
Jag har då hört saker som; ögongrus, ögonkusar och sömngrus. Vad är egentligen rätt? Och har du hört något  annat jättekonstigt namn på detta otroliga fenomen?

                                   stig<3
När jag liks håller på så kan jag ju berätta hur ledsen jag är att Stig inte kommer vara med i ICA reklamerna längre.. Känns dumt att de ens fortsätter, nu är det ju bara en kvar av alla som började.
Finns det fler än jag som tycker att ICA borde hitta på något nytt?                  

Sov gott allesammans!

Godnatt kärt folk, och ni andra med för den delen.

Klockan har just passerat halv ett och jag ska snart borsta tänderna.. Kvällen blev inte som planerat. Vet inte riktigt varför jag inte såg filmen, jag hade ändå inget bättre för mig.. Eller jo, jag måste erkänna att det var riktigt skönt med Hemmaspa. Kände mig som en helt ny människa efter det. Det var så skönt att jag höll på att somna i badkaret. Och en annan bra sak som kom fram när jag badade var en sak jag vill ha när jag flyttar hemifrån, en sak till mitt kommande plejs. Ni vet ett sånt där badkar som de har i filmer;
<--- Typ något sånt, vore riktigt mys! :)

Det har blivit så mörkt ute nu. Jag vet inte om jag gillar det eller inte.. När man sitter inne tycker jag att det är jättemysigt, men så fort man ska gå någonstans själv är mörkret en pina. Jag är ruskigt bra på att skrämma upp mig själv i sådana situationer dessutom... Men snart går vi mot ljusare tider, igen. Är det bara jag eller går tiden riktigt fort? Nästan så att det är för fort, jag hinner inte med..



Tänkte ta tillfället i akt och tipsa om en av mina nyfunna favoriter! Mamma kom hem med det för någon dag sen och efter en testgång var jag såld. Ett läppcerat som vårdar läpparna och samtidigt glänser, med måtta. Jag tycker att det här var jättebra för att appliceringen är lätt och det är inte jättekletigt som nästan alla andra liknande produkter jag har provat. Vet inte riktigt vad den kostar, men det är under hundralappen, och den säljs på Apoteket.

                                                                                       

Nu väntar tandborsten och sedan sängen, bloggar imorgon!
Kram!

Ikväll, torsdag kväll

Såhär får väl en torsdagskväll se ut? Lite lyx med att bara ta det lugnt..
Funderar på att ta ett bad och ansiktsmaska, peela och allt som hör till.. Kändes riktigt lockande, vill jag lova!

För övrigt ser kvällen i en bild ut såhär:



Kram!

Dagens.....

... outfit! Min första och såhär såg jag alltså ut idag:

Jeans, VeroModa
 (jättelängesen jag köpte dem dock)
Tunika, Lindex



Watching: Friends

Sista dagen i skolan bortgjord! Känns skönt, men som det ser ut nu drar jag upp och pluggar imorgon. Har lite Spanska, Företagsekonomi och annat smått & gott att göra.. Dagen gick bra, men SO i 4 timmar är ingen hit. Jag tackar dock för att vi fick sluta en halvtimme tidigare. Efter skolan kilade jag och Emma iväg på ICA och jag köpte ostkroks respektive våfflor. Hon skulle chocka världen med hur många våfflor hon kunde tjocka i sig ;D När jag kom hem hade mamma lagat middag, gulle henne! Jag måste verkligen bli bättre på att berätta hur bra hon faktiskt är! :)

Efter middagen har jag knappt rört ett finger (bara över tangenterna i alla fall)
Bloggar mer i andra inlägg, har i alla fall två till att skriva ikväll (drömmarna om att hamna på mest aktiva lista går upp ett par steg! :))


Ses senare, kram!

Torsdag- en ny dag.

Sista skoldagen för veckan, har inte bestämt mig än om jag ska fara upp imorgon och plugga.. Hursomhelst så har saker redan gått snett, ser inte fram emot resten av dagen lika mycket nu. Jag skulle nämligen sitta på mentorträff just nu men jag är fortfarande hemma för att jag glömde bort den helt.. Får se hur det går när jag kommer till skolan. Går till 16.30 idag, har samhälls och geografi.
Vad som händer sen är helt oklart. Ska eventuellt göra bort lite skoljobb, men förhoppningsvis hittar jag på något roligare. 

BIO-aon<---- Denna film har jag spenderat morgonen med (tack för lånet Hanna!) Den var bra och gjorde mig om möjligt ännu mer peppad inför hela cheergrejen. Träningsvärken sen igår kommer jag inte nämna med tanke på hur det gick förra gången (den satte igång så fort jag nämde att jag inte kände av någonting.)
 
Nu ska jag stoppa någonting i magen och sedan fara till skolan.
Ha en bra dag allihops! :)

Kram!

Glad såhär på kvällen

Vad sa lövet till nävret?
- Do you lööööv me?
Då sa nävret:
- Näääver.

Tur att jag har folk som är glada, och vakna för den delen.
Kram på Ricki! :)

Onsdag

    
Det är helt omöjligt! Min lillebror har varit så gullig att han gjorde chokladpudding åt mig! Du må vara jobbig, men du vet när du har en bra idé. Oboyen stog jag för själv, men det var ett litet pris att betala för mitt chokladkalas :)

Dags att dra igång storyn om today:
Hade sovmorgon och började inte förän klockan 12.10 med svenska på schemat. Lektionen gick bra och följdes av mitt favoritämne; engelska. Med bästa läraren man någonsin haft och en bänkkamrat som heter duga är det svårt att tycka illa om denna lekton! :)
Skolan slutade kring 16.10, jag och Jeanette åkte hem med Anton. Jag åt middag, mumsig skinksallad, och sedan bar det iväg till träningen. Det gick relativt bra ikväll, men jag gjorde en jättesnygg "halvsnubblare" när ett par hjulningar blev för mycket och jag blev för yr. Detta var tydligen en sjukt rolig syn enligt Hanna och Kim ;D Man måste ju bjuda på sig själv litegrann, eller hur? ;)
Kom hem från träningen och bänkade mig här med mina chokladdelikatesser och sedan dess har jag inte gjort ett skvatt. Vad har hänt för alla er andra idag då?

Såg Myggan tidigare ikväll och jag måste få skratta, det var så otroligt roligt! :D
Ser just nu på So You Think You Can Dance och jag hejar på Lauren. Hon är så duktig! =)
Till er som följer serien; Vem tycker ni ska vinna?

Bloggar kanske senare, har sovmorgon imorgon med så jag kan stanna uppe nästan hur länge jag vill. Ska även göra bort lite skolarbete.
Kram!

Big girls don't cry...

... tur att jag är liten då för idag har jag inte fällt en tår och jag kommer mest troligt inte göra det heller!. Jag var trött och glad, som vanligt. Emma fnittrade med mig som vanligt. Alla andra tittade konstigt på oss, som vanligt. Vanlig dag, men oj så roligt! Började åtta och var microsekunder från att komma sent, det ver inte riktigt så kul. Geografi i två timmar, var inte heller så kul. Tiden gick fort och jag var glad, otrolig kombo vill jag lova. Och Harpan löser alla tråkighetssituationer man kan hamna i. Underskattat spel säger jag bara! 
Idrotten gick svinigt bra, var skitkul! :D Är inte stort fotbollsfan, men herregud vad jag ansträngde mig idag, riktigt stolt faktiskt :) Var röd i ansiktet i typ en halvtimme efteråt. Företagsekonomin var inte heller så seg som jag trodde och det gick ändå bra. Tur att jag satt bredvid Emma för hon är smart och kunde alla svar. Så mycket info i ett så litet, sött huvud att jag inte förstår det.
Dagen tog slut efter 9½ timme i skolan (jesus så mycket det låter som :|). Fick åka bil hem med Anton och Jeanette. Med mat i magen var jag nöjd och då har vi hunnit berätta om min dag so far. Hur har din dag varit? (och alla som läser, var inte rädda för att kommentera, jag bits inte.)

Jag längtar ihjäl mig till nästa helg. Jag, Emma och Lina ska nämligen partylana! :) Om vi inte lär oss något tjusigt nytt spel så blir det lan i harpan och the sims. Någonting som jag ser fram emot kanske? Yes!

Har ingen aning om vad jag ska göra ikväll... Några tips? Blir väl att bänka sig framför tv:n om cirkus 2 timmar för Desperate Houswifes. Vet inte om jag ska förvänta mig någonting storslaget eller bara se det för att sen. Om ni förstår vad jag menar?

Aja, off to do something ovärt.

 


För den som vill veta och orkar bry sig.

Jag tog bort ett sms från inkorgen från min telefon idag, ett sms som jag sparat för att jag trodde att det betydde någonting. Oj, så fel jag hade. Meddelandet var fyllt av tomma ord som betyder absolut ingenting längre..
Hur kan en människa med ett hjärta i kroppen göra så? Leka med någon annans känslor som om de vore en liten boll. Hör upp: Från och med nu vägrar jag vara den där lilla jävla bollen. Jag ska bli en stor boll och njuta av att inte känna mig nertryckt. Nej, jag ska inte trycka ner på andra. Det är fel, det vore att kasta sten i glashus. Här kastar vi bara in ägg i hönshus, för gemenskapens skull.

Nu babblas det på av bara farten och jag måste gå och borsta framtanden.
Skriver imorgon om internet @ school fungerar, eller så snor jag bara emmis plats där ute på kanten ;D

Sov gott!

Att lusa eller att inte lusa, det är frågan.

Kom hem från repetionen för ett tag sen. Det gick mycket bättre än jag hade väntat mig och den bultande huvudvärken som jag hade innan har konstigt nog försvunnit helt. Tänk vad musik på alldeles för hög volym kan göra.
Jag kom och tänka på en av sakerna som jag och Emzzz snackade om i väntan på bussen tidigare idag; sex. Oväntat? Nehej, kanske inte. Men nu var det inte om vilket sex som helst, det var mer om de som bara träffar randomfolk och hoppar i säng direkt. Hur funkar det riktigt?
Och som E tyckte borde de som gör så ha en hel blandning av könssjukdomar.
"Hej, jag heter Pelle och jag har Herklaids"
Den blandningen vill väl alla ha, eller? Affärsidé om en drive- in på det kanske?
"Det räcker nog med en Flatlusare ikväll."

Nej, jag tänker för mycket, har för mycket tid.

UPDATE typ 2 minuter senare;
Så fort jag slår på tv:n är det typ någon sexspecial på femman och jag fnittrar smått för mig själv över min tajming.
*fnizz*


Förresten; Jag heter Lisa och hade min första mattelektion idag. Här är vad jag fick veta:



Kram!



Monday bloody monday

kaka
Detta slår nog vilken ostmacka som helst! Medan mammas fantastiskt goda äppelkaka (+  vaniljsås) vilar lugnt i min mage passar jag på att stilla mitt bloggsug. Jag har velat skriva av mig hela dagen, men vi har inte fått internet inkopplat på skolan än. För övrigt, bajs på emma för att hon kunde komma sig ut på den o så fantastiska webb och sedan mobbade alla andra stackare.

Dagen gick relativt fort. Vi hade spanska, lunch i två timmar och sedan matte i två timmar. Så fort jag såg boken insåg jag hur jobbigt matten kommer bli, jag verkligen avskyr matte! Som uträknat var det ett par sega två timmar och övertrött som jag var fnittrade jag åt princip allting. Tur att Emma var nästan likadan så jag inte drev henne helt till vansinne. Slutade lite tidigare så jag och Emsiflems trodde att vi kunde hinna med bussen prick klockan två. Vi såg den åka iväg just när vi kom ut från skolan men tänkte "Vi hinner nog till nästa hållplats om vi ökar takten". Hade jag varit en av de miljontals regndroppar som föll ner på våra huvuden så hade jag hånskrattat åt oss. Ni kunde väl redan lista ut att vi inte hann, trots våra försök till att susa fram som ett tåg. Satte oss i busskuren och började prata om det ena och det andra, ruskigt trevligt! Ps, Emma är en rysligt gullig människa. Bussen kom efter 20 minuters väntan och vi fick åka hem. Det gick långsammare än vanligt, men jag kom mig hem hel i alla fall :)

Kvällen kommer bestå av rep med bandet och allmänt slapp, borde göra lite homework, men vi får se.

Info till Emma: Jag är alltså borta mellan 18.00 och 21.00 så du behöver inte nöta sönder uppdatera- knappen ;D

Kram!

Toffelkudde

tofflorz

Ännu ett fynd från IKEA, ett par tofflor :D

Utmaning!

Skriv ditt namn med lillfingret: lisa
Skriv ditt namn med armbågen: liksa
Skriv ditt namn med pannan: ooieqw
Skriv ditt namn med foten: ,lkiksa
Skriv ditt namn med näsan: lisa
Skriv ditt namn med rumpan: loh,bykimtg  vasz
Din tur! =)

Fränt på frasses

Som sagt, kristallkronor och fotöljer.
Bilderna på mig och papi är bara "plusmeny".





Bananas are for monkeys, youghurt is good.

image21

^
.
.
Galet glad blir jag av Safariii! :)

Underskattad, det är ordet för denna yoghurt! Ni som inte provat, do it! :)

Måhända att den är lite barnslig, men det är det värt :)
Haha, jag ska sluta försöka pusha er till att köpa den..


Ciao!


IKEA- the trip

Uppstigning tidigt. Avfärd prick 7.30, som planerat. Det luktade så illa i bilen tack vare mammas 5oo doftgranar, som hon så starkt insisterar att ha, att jag fick ont i skallen och mådde illa. Bra start på dagen och resan, jippie! Efter att jag av ren ilska kastat in wonderbaumsen i handskfacket låg doften av vanilj blandat med jordgubbar och persika kvar i luften ett bra tag. På tal om doft: Är det någon som vet varför det luktar avlopp inne på Citykompaniet här i stan?
Åter till resan mot Haparanda.
Vi stannade tvärt på en Statoilmack och käkade frukost, köttbullsmacka :) Tråkig resa tills vi äntligen rullade in i Haparanda. Klockan var nu kring halv elva och det var redan knasigt mycket folk där. Vi greppade tag i en kundvagn och sedan rullade IKEA- tåget runt på alla avdelningar. Vardagsrum, kök, badrum, lekrum, verktyg, lampor.. Allting snurrar fortfarande runt i skallen. Hur kan man rymma så mycket på en plats? That's crazy. Jag köpte inte så mycket egentligen, en ny stol till mitt skrivbord hos papi (för den som vill veta så heter den Snille)fotoramar och lite candy var det enda jag hittade, men jag sörjer inte. Liten plånbok ger inte så mycket mer. Vi hade tänkt äta på resturangen inne på IKEA, men det var verkligen smockat där inne så vi drog till Frasses istället. Och jag har då aldrig ätit på ett tjusigare Frasses (vet inte ens om jag har hört talas om något i den stilen). Kristallkronor i taket och fotöljer (bilder kommer). De spelade till och med musik inne på toaletten, den ni! ;) God mat hade de också så om ni ska på IKEA i Haparanda, ett tips; ät där :) Vi tvärsprang in på Rusta, men ingenting köptes från min sida. Vi var och tittade på någon fors, som egentligen inte var någonting att hänga i julgranen. Hemresa, jag var trött och glad. Sov i princip hela vägen till Luleå. Det blev ett snabbt stopp där eftersom vi hade tänkt kika in på dollarstore, men de stängde klockan 16. Vi var tio minuter sena och fick bara fortsätta vägen hem. Kom hem till mamma cirka klockan sju och sedan slappade jag bara i stugan resten av kvällen. :)
Inköpen:









Var det någon annan än jag som såg Svensson, Svensson? Om ja, vad tyckte ni om deras comeback? Jag tycker då att det var skitbra! :D Ser framemot tolv avsnitt till kan jag säga.

Hör och häpna: Jag har gjort bort nästan allt skolarbete! :D
Träning om någon timme och jag är peppad till tusen! :)
Kyklinggrillspett till middag, mums!

Kram!




Happyface!

image18

Överrumplande känsla just nu, glädjen.
Tack till alla i min omivning som är glädjespridare. Man blir verkligen som man umgås.

Nej nu måste jag verkligen fara, sakna mig inte för mycket för jag lär inte blogga före lördag (om ens då.)
PUSS!

P.s. Ja, jag är ett braceface. Ett stolt sådant! :) D.s.

Weekend- paradise.

Så var det helg igen, veckorna bara flyger förbi i skrämmande fart... Men alltid skönt med lite ledighet.. Sovmorgnar blir det nog inga i helgen, vi ska nämligen till Haparanda och det storslagna IKEA. Är det bara jag som tycker att IKEA är en överskattad plats? Alla jag har nämt det till har lagt någon kommentar som: "Åh, så kul!"
Aja, jag ska inte klaga, kanske hittar jag nån fin möbel eller så. Vem vet, jag kanske kommer hem en kärlek rikare imorgon, haha. Jag har fått dille på hela den här kärleksgrejen och jag måste erkänna att jag avundas folk som är lyckligt stadiga tillsammans med någon annan. Samtidigt vill jag inte pusha fram någonting, min tid kommer förr eller senare :)

Jag måste avslöja att jag verkligen älskar livet som datanörd, det är great! :D Speciellt nu när jag kan freerida ;)
Och nu borde jag ju gjort bort en massa skolarbete på skolan idag. Kan tyckas, men icket. Jag gjorde ett bra jobb med engelska, var riktigt stolt över min historia, men då hade jag tydligen använt för många ord och den fina storyn sket sig. Bajs. :(

Tittade just ut genom fönstret och konstaterade snabbt att det regnar. Jag som ska ta min blåa, fina Orvar (eller vad jag nu hade döpt honom till) och köra my happy ass till stan. Där väntar rep med SNFTG+ Elin och jag är peppad.. Har nu fått lite klarhet över hur mina veckor kommer se ut, allt jag kan säga är herregud. Hoppas att jag klarar det här nu. För er som inte hängt med i svängarna eller helt enkelt inte orkar hålla koll så får ni en sammanfattning:

Måndag: Skolan 9.10- 14.10, Rep 18.00- 19.30
Tisdag: Skolan 8.00- 16.30, Freetime (lär användas till att plugga.)
Onsdag: Skolan 12.10- 16.20, Cheerträning 19.00- 21.00
Torsdag: Skolan 12.30- 16.30, Freetime (pluuuuuuggga?)
Fredag: Frivillig skola, Rep 18.00- ?
Lördag: Rep 14.00- ?
Söndag: Cheerträning 17.00- 19.00

Jaja, ingenting är omöjligt :)
Jag vet inte vad jag ska göra nu, är ungefär 20 minuter kvar tills vi ska börja bege oss mot stan.

For now; bye bye :)

Falskt alarm

Ni kan alla ta ett stort andetag och andas ut. Jag ska inte få någon brorsdotter/-son på ännu ett tag. Jag är glad för Jeanettes skull, hon såg något panikslagen ut igårkväll..

Vi sitter just nu och nördar på skolan. Ska ta tillfället i akt och göra bort lite skolarbete eftersom krampen igår hindrade mig x) Lunch på Calles; italiensk skinstek i rödvinssås. Det låter väl inte så lockande, men maten vi får brukar aldrig svika och jag är himlarns hungrig (det kurrar i magen!) :D
 
Nu måste jag göra någon nytta, hörs senare.
Puss!

Now playing: Seven Years- Saosin.

Klockan har passerat ett och jag vet ännu en gång inte vad jag gör vaken. Tanken var ju att jag skulle skriva in en massa skoljobb ikväll, men det var innan jag fick reda på att jag kunde gratissurfa.. Vet inte vems trådlösa jag våldtar, men tack till dig i alla fall! :)
Jag vet inte vad jag gör vaken. Jag borde sova. Jag vet bara inte varför jag inte gör det.. Om någon med en psykologutbildning vill sätta sig ner och förklara för mig varför det är såhär, be my guest.

Jag sitter halvt nerbäddad i sängen och har intagit en väldrigt oergomisk arbetsställning. Min nya babe ligger här, eller jobbar för fullt, och jag älskar henne massor! Jag ska döpa henne, jag lovar. Vet bara inte till vad så alla med fina namnförslag kan ju hojta till :) Det är för övrigt jätteroligt med en ny pryl och jag lär mig saker hela tiden, duktigt Lisa!

image17


Njae, nu får det vara nog. Antingen gör jag någon nytta (skoljobbsgrejs) eller så sover jag.
Jag meddelar mitt besked senare idag ;D

Kram!

Update typ 5 minuter efter:
Jag ger upp och lägger mig.
Orsak: kramp i höger skinka.

Guess what?

Nu sitter jag här oseriöst glad vid min alldeles nya, fina apparat :D
Jag vet att jag har klagat på skolan förut, men nu är allt fint :D Har börjat skriva över anteckningarna, men tyckte att jag behövde få en paus med lite bloggande :)

Började som sagt klockan ett och då var vi på biblioteket i typ en timme innan vi for tillbaka till skolan och hade en lektion.. Historia i två timmar var väl ingen hit, men med Lina som bänkkamrat gick det fort :)
Det blev lite stressigt med påskrifter hit och dit innan jag tillslut fick datorn i mina hands :D Det var som en liten bäbis. Alldeles tjusig :)

Känns som om det är fredag, kanske har och göra med att vi är lediga imorgon. Jag ska ändå upp till stan och plugga+ köpa lite tillbehör till datorn :) Sen på kvällen har vi tydligen replokal på E4:an.

Jisses vad jag har att göra nu för tiden ;D

OCH HÖR HÄR: JAG KANSKE SKA BLI FASTER! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
nu måste jag lägga mig ner en stund.

Västra livet

Hanna, shortsen passar så du får pengar på söndag :)
(Ber om ursäkt för den oputsade spegeln)
  

Det var onsdag. Jag hade sovmorgon. Jag vaknade fett tidigt ändå.
Skolan gick helt okej, men som jag hade väntat mig fick vi inga datorer nu heller. Jag inser att jag klagar mer än jag borde, men jag tycker att skolan ska sluta lova saker hit och dit.. Nu ids jag inte ens bry mig om när vi får the computers. Skolan gick fort. Kändes som att dagen gick allmänt fort, eller var det bara inbillning?
For hem, åt mat och sedan bar det iväg till stan igen och cheer- träning :) Det är så roligt så du vet inte vad! Jag längtar redan till söndag! Och onsdagen efter det, och söndagen efter det (jag kan hålla på i en evighet)..

Det känns som att jag hittat min "grej" med cheerleadingen. Har alltid gillat dans och att dansa för den delen, men det har inte blivit av.. Varför kan man ju undra men jag har inget svar..

Vad gör jag vaken nu? Det är lugnt, jag börjar klockan 13.00 imorgon :D Men vad jag gör på riktigt? Naj, det är ännu oklart. Jag kikar runt här och var i alla hörn av internet.
Jag känner mig övertrött och ska inte bomba er mer med värdelösa inlägg som detta.

Mark, Shane, Nicky och Kian hälsar.
(Or should we say Roggan, Danne, Gunnar och Klas?)
Westlife på er!


 

 


 


Good morning!

Jag ber till gud att vi får datorerna idag, jag vill ha min nu, nyss, igår!
Jag vet inte varför denna besatthet av datorn har växt fram, men det är kanske för att jag vet att skolan drar igång då (jag fattar fortfarande inte förstå att jag smått "längtar"). Det är sagt idag, men det var sagt i måndags också så jag tvingar mig själv att inte ta ut någonting i förväg, igen. Annars då? Dagen ser riktigt lovande ut, har bara svenska och engelska. Jag längtar som ett svin till engelskan, bara för att vi har Rita och hon är kung :)
Cheer- träning
ikväll och som jag längtar! :D

Nu väntar frulle och sen ska duschen besökas.
Ha en bra dag!

Jag har nog aldrig...

...hittat en såhär bra förklaring på någonting i hela mitt liv förut!

Billig: ett ord som används för att beskriva en kvinna med samma sexuella moral som en man.

Källa: Dassboken.
Man lär sig mycket under en blixtvisit på toa.

Hur är detta möjligt?

image14

91% Fullkorn
9% Kli
De där två går ju ihop,
men hur fasen stoppar man dit 21% Fiber på det?

Med stort hopp inför morgondagen

Så var tisdagen bortgjord. Veckans jobbigaste dag enligt mig, skolmässigt.. Det var inte så jobbigt, men det kan bero på att vi bara hade teori på gympan. Fick våra gympascheman inför året och jag måste säga att jag faktiskt ser fram emot idrotten nu. Jag vet ju inte hur det är för alla andra, men jag har då aldrig haft så roliga saker på min idrottsplanering förr. Glöm saker som hinderbana och pingis, vi har boxercise och aerobics, happyface! :D
Aja, åter till min dag. Skolan gick fortare än jag trott, i alla fall till sista lektionen.. Kändes som att tiden stod still, eller ännu värre; gick bakåt.. Skolan slutade och jag och emma skuttade till bussen. Såg en jättesöt liten unge på bussen samt en söt Elin :) När jag kom hem stod papi och lagade mat, tortellini (stavas how?) Det var mums och efter intaget av mat har jag tagit det lugnt.. Sprang över till mammaklänningen visas i slutet av inlägget :)

Man ska verkligen aldrig nämna någonting egentligen.. Jag skröt ju om min uteblivande träningsvärk i mitt förra inlägg och jag måste sorligt men sant ta tillbaka det.. När jag vaknade i morse kändes det som att jag haft en hundrakilos man på mina armar hela natten, det vill säga pain! Undrar lite smått hur det kommer gå imorgon då det bär av för träning igen, men den dagen den smärtan.

Jag vet inte varför jag tänker på det alls, men av någon anledning har jag börjat tänka på barn jättemycket.. Och jag lägger märke till dem mycket mer än förr. Som på bussen idag.. Som på frasses i går, där satt det en jättesöt liten kille (typ ett år gammal) som tittade på oss hela tiden så jag vinkade till honom och han sken upp som en sol :) Han hade dock inte så stor kontroll över sig själv så när han skulle vinka tillbaka var det som bara ett fladder med armen.. Jag vet att folk har rätt till sin egen åsikt och att göra vad de vill med sina liv, men jag kan ändå inte förstå folk som säger att de inte vill ha barn när de blir vuxna.. Jag förstår verkligen inte.. Jag längtar tills jag får hålla i en liten söt bebis som är min (ta det inte som att jag vill ha barn nu, jag vill ha barn när jag har gjort allt jag vill göra, hittat en livskamrat och är redo helt enkelt.). Vad tycker du? Ska du ha barn? Varför/ varför inte?

Börjar 12.10 imorgon, sköönt. Och jag kan därför spice up my life och vara vaken lite längre ikväll. För aldrig in a million years skulle jag missa en top model- final! :) Det är lite av ett maraton ikväll med typ tre eller fyra avsnitt, start nu klockan åtta :)

Nej, nu ska jag pallra mig bort härifrån, bloggar innan skolan imorgon :)
(Hoppas, hoppas, hoppas att vi får datorerna imorgon!)

25 kronor, VeroModa:
image12

Puss!

Jag var populär idag

Läs och gråt damer och herrar, jag fick inte bara ett utan TVÅ kärleksbrev idag! Den ni :)

Det första lät såhär:
"Hej Lisa!
Du är lika söt som en fin bajs och du doftar sin ett gammalt lik en varm sommardag.
Gamarna äter av din skönhet och jag badar i ditt kiss.
Jag ska vara dig evigt trogen tills döden skiljer oss åt. Så hej då fåret"

Det andra: (aningen finare ordval i detta)
"Kära Lisa, du får mig att vilja fisa.
I din navel hörs ett eko, du är jävligt reko.
Du må inte va' någon dam, men du är värd en kram.
Tusen kyssar denna dag, sockerlag, sockerlag"

Tack Lina & Emma, ni förgyller mina annars så tråkiga skoldagar!

Så kan nog denna dag sammanfattas, som ett kärleksbrev. Har inte lirkat ut på vilket sätt de två är lika varandra än, men det kändes passande. Trots att det var en måndag, som skulle mått bra av ett par timmars extra sömn, var dagen strålande! :D Jag måste erkänna att utan mina söta vänner skulle jag inte vara så positiv idag.. Kan även ha och göra med att träningsvärken jag väntat mig efter gårdagens alla lyft blev det ingenting av, kände lite smärta i armarna och benen men annars var det kolungt :)
Eftersom vi skulle repa orkade jag inte åka hem så jag stannade på stan (Thx Emma för att du stannade med mig!) Träffade tjejerna och vi åt en tjusig middag på frasses.. Then we went off to the rehersal, och jag ber verkligen om ursäkt för att jag sög idag flicks.. Inte min dag på den fronten, men jag smajlar i alla fall :D
Just nu sitter jag hemma och varvar ner, ska upp astidigt imorgon för att ta bussen 07.10, INTE PEPPAD. Dessutom går jag till 16.30, jag lär avlida, menmen... Undrar dessutom var min far håller hus.. Var är du papi? Det är inte likt honom att fara hemifrån utan mobiltelefonen så jag är lite smått orolig... :/

Hade tänkt kila över till mamma och hämta kameran (som för övrigt har nya batterier- yäy!) Men jag ooorkar inte... Kroppen strejkar och jag vill sova.. Men imorgon, I promise..

Ps: Pappa kom just hem, han hade varit och handlat mat och andra godsaker åt mig. Gulle dig pappsen! :*
Och tror ni jag älskar honom ännu mer när han berättar att han fixat skjuss till mig imorgon på morgonen så jag kan åka bil till skolan? Oja, en halvtimmes extra sömn! :D :D
Och med dessa ord lämnar jag er för denna måndag...

Kramen på damen!
(och alla eventuella herrar som läser för den delen :))

Cheerleading!

Första riktiga träningen med Stingrays avklarad :D Det var verkligen skitkul! :) Har ju varit småskeptisk till det hela, men jag är verkligen glad att jag provade ändå.. Känner dock redan nu att jag kommer ha träningsvärk imorgon, men ändå skönt, då känns det i alla fall att man gjort någonting. Som Hanna sa: "Nu känner man att man lever". Jag är grymt peppad nu och vill bara att det ska bli onsdag nu :) 
På onsdagar tränar vi gymnastik, akrobatik och dans medan vi på söndagar bygger :D
Det känns underbart att vara så peppad, var ett bra tag sen det hände...

Imorgon blir det skola, men har lite sovmorgon (kan ta bussen som går 40 minuter senare än den "vanliga"). På kvällen blir det rep med bandet ( Strange Noise From the Garden, wihih :)) Har typ inte repat på skitlänge så det ska bli jättekul :)

Innan jag går iväg för att se uppföljaren av Bridget Jones dagbok måste jag bara berätta om busschauffören på vägen hem från träningen idag :) Det var en utländsk "gubbe" och han var jättesöt! :) För det första höll han på att köra iväg men stannade för att han såg att jag desperat ville med den bussen (tack!) Och sen när jag skulle kliva av sa han "Hej då" och vinkade :) Man blir glad av glada människor vill jag lova :) Plus att det är sällan man åker med en trevlig busschaffis, i alla fall här :P

Nu väntar Bridget på att jag ska spana med henne ;D
Pusskram!


Man blir glad av gott sällskap

Gårkvällen var great! :D Jag spenderade kvällen i stugan med Anton, Jeanette, Sofie, André, Jocke, Hannes och Ante (Tack för bra sällskap och en jättehärlig kväll :)) Vi började med singstar, men jag upp alla drömmar om att bli popstjärnor för att se film istället. Pledge This var filmen som visades på vår "biograf" denna mörka lördagskväll. Filmen var ganska förutsägbar och inte alls så rolig som jag hade trott/ hoppats. Efter 85 minuter av Paris Hilton var alla mer eller mindre trötta, men vi gick ändå ner till grillringen vid stranden och grillade korv och pinnbröd (ibland blev det specialare, korv MED pinnbröd). Folket började mova hemåt kring tolv och då såg jag slutet på en film, Blow dry hette den visst, och sen blev det sänggång för min del..
Kameran var med. Bilder? Njaae :$ Sekunden efter jag slagit igång den slocknade den och en ruta där det stod "byt batterier" dök upp. DOH!

Idag då? Är ruskigt peppad inför kvällens cheerleading :) Annat än det står det väl inte så mycket på schemat för dagen. Ikväll ska jag bädda ner mig framför tv:n klockan nio dock, på spaning med Bridget Jones lät alldeles för lockande ;D Vad ska alla andra hitta på då? :)

Skriver nog efter träningen :)
Ciao!
 

Jalla!Jalla!

Hinner bara tvärt skriva om kvällens aktiviteter innan jag måste dra mig hemifrån. Kvällen kommer att spenderas i vår stuga i Harrbäcksand (übermysigt!) Vad vi ska göra och vilka som ska vara där är för mig helt oklart, jag ska bara vara :D Kameran är med så ni lär ju förhoppningsvis få lite bilder :)

Förresten, fick veta idag att Lisa (en tjej från Norge som verkligen är hur lovelie som helst! :)) Ska komma och hälsa på om nån vecka. Kan inte låta bli att le och måste lägga upp lite bilder från Norge senare (imorgon kanske) :)

Och Hanna, om du läser det här så vill jag beställa de där röda shortsen i storlek M! :)

Men nu:
I have to move it, move it! ;D

Premiärdags!

image10image9
image11





















Greys Anatomy
- Onsdag den 19 september, 21.00
Desperate Houswifes- Tisdag den 18 september, 21.00
Men när börjar One tree hill?

Kram, för jag är ett gladansikte!

image8















Jag vet inte riktigt hur jag ska uttrycka min åsikt om den här bilden. "Hahahah, vad fasen höll jag på med?" kommer nog närmast av de jag hade att välja mellan. Nej, jag har inte glasögon. De på bilden tillhör min kära mami, men jag fick väl en cpsväng och kände för att strika en jättetjusig pose.. I'm speachless... Och ja, jag var blondie. To be honest saknar jag det lite, känns som att jgag aldrig kommer nöja mig hur jag än färgar håret. Tänkte göra ett inlägg senare om hur jag har avverkat färger genom åren, spännande! :)

Kvällen, som var oplanerad, slutade bra. Inga större detaljer, men jag hade bra sällskap i alla fall :) I'll leave it at that ;D Vad filurade alla andra på med? Och på tal om alla andra vill jag ta tillfället i akt och tacka för all fin respons jag fått på min blogg, kul att ni gillar den! :)

Från ett ämne till ett helt annat, jag är ganska bra på att byta ämne och detta är inte ett undantag.
Citerar Emma: "Och slutligen vill jag uppmana er att aldrig, aldrig, aldrig någonsin ge upp.Det finns lycka för alla. Jag har funnit min, din lycka väntar dig runt hörnet"
True, true. Du har så rätt och jag tycker precis likadant. Men samtidigt har jag smått gett upp. Jag vet att jag bara är 15 år och lär inte hitta Mr.Right riktigt än( stort grattis till er av samma årgång som hittat era soulmates). Jag vet även att det finns alldeles för många Mr.Wrong där ute som bara väntar på att få sätta klorna i en sån som jag. Mr.Wrong är han som går från the man of your dreams till monstret i dina mardrömmar. Nej, nån sån vill vi inte ha.. Men jag är rädd. Rädd att jag ska vara i för stort behov av närhet för att kunna se vem/ vad som är bra och vad som är dåligt. Mr.Mittemellan, om du finns där ute vet du var jag finns, det är bara att kika förbi ;D
Nej, bort med allvaret nu, det klarar jag inte av längre.
Helg= Ledig= Sova= GLAD :D
Överdrivet? Måhända, men det är så jag funkar nu eller inte funkar och en annan sak värd att nämna är att jag är fylld av överskottsenergi right now.
Ska dansa av mig lite, men skriver säkert något inlägg i natt, kände för att fota saker så kanske massor av bilder :)

Thanks for reading!

Fredag, vad händer?

Sitter just nu och bara tar det lugnt, har inga planer what so ever för vad jag ska göra med resten av dagen.. Men någonting måste jag ju hitta på, det är ju fredag för tusan!  Jag säger som Emma: jag förstår inte vad alla gör på stan när vi är lediga.. Men nu ska jag inte kasta sten i glashus, jag var faktiskt där själv och här vad vad jag fick med mig hem:

image7

- Sporttopp 199:- Stadium

- Nivéa hudkräm 21,50:- Cubus

- True Match Foundation 119:- H&M

- Cotton Pads 14,50:- H&M

- Dove deodorant 34,50:- H&M

- PROFFS hairspray 24,50:- H&M


Jag klappar mig själv på axeln för att jag gjorde en bra runda på stan idag, köpte bara saker som jag verkligen behöver och hade planerat att köpa :) Vi utnyttjade även faktumet att vi får äta lunch på Calles fastän vi är lediga på fredagar och det är jag glad för! Vi fick jättegod schnitzel, den var riktigt mumsig! :D

Det var ju tänkt att vi skulle till Umeå ikväll för att se när The Breeze The Breath spelar, men det gick inte... Jag hade verkligen sett fram emot det, men tyvärr gick bussarna så konstigt...

Nyfiken som jag är måste jag fråga vad alla andra gjort under denna soliga fredag? Och hur ser kvällen ut?

Resten av denna dag är som ett mysterium i en skräckfilm och jag är den dumma tjejen som irrar runt och gör alla fel man kan göra. Nej, nu såg jag någon gå förbi med en gigantisk, blodig kniv i handen. Jag måste gå och fråga om han sett mördaren..

Puss!


Mina hjältar?

image3

Någon annan som sett Heroes ikväll eller kanske igår kväll? Jag missade igår, men ikväll följde jag förväntansfullt med... Ärligt talat så är jag lite besviken. Trodde att det skulle vara riktigt bra, men jag missade till och med slutet för att jag inte orkade se mer.. Det kanske är en serie som klättrar på intresseskalan sen, som med One Tree Hill. Jag tyckte verkligen inte om OTH i början. Och med tycka om menar jag som i inte alls.. Nu ångrar jag att jag inte sett alla avsnitt och lever på repriser.. Borde kanske köpa alla boxar och ha ett fett maraton, men jag vet inte..

Hursomhelst, såg i alla fall Idol ikväll som utlovat och jag tyckte att vi gjorde det bra här uppe i norr :D. Från dagens avsnitt hejar jag på polisen Björn och Lillemor från Make- up store :)

Iiiik, jag blev alldeles översugen på ett glas oboy! Så sugen att jag måste kila iväg tvärt....
Några minuter senare
Med ett glas oboy i min hand återvänder jag till den svarta soffan och er.. Inte för att jag vet vad jag ska skriva mer än jag redan gjort. Jag kan göra någonting nytt, ge ett tips.
Jag vet att produkten egentligen är ritkad till mindre barn, men den är faktiskt jättegod! :)

image5( Och jag brukar inte tycka om drickyoghurt)

Ledig imorgon( sweeeeeet!), men som det ser ut nu ska jag ändå dra mig till stan och shoppa lite, har rabattkuponger lite här och där som går ut snart så det är lika bra att göra av med dem.

Nu ska jag krypa ner i min supersköna säng och få lite beautysleep, kan behövas.

Good night
sleep tight
and don't let the bedbugs bite!



I höst föds en ny stjärna

image2 










                                                     Se Idol ikväll? Jag vet att jag ska, frågan är om du ska. Och jag tycker att du borde! :) Turen och Juryn var här i Skellefteå och letade höstens nya stjärna. Jag lär se ett par bekanta fejs och kanske även mig själv. För att bespara er en fråga så: nej, jag sjöng inte. Jag vara bara stöd åt Anna, som tyvärr inte gick vidare..

Vad tycker alla om de som har sjungit sig vidare hittills då? Jag missade programmet igår så om ni säger någon därifrån kommer jag vara helt lost. Men Erik, killen med gitarren som blev "kidappad", är en av mina favoriter :)

Jag har en vilja att överblogga, blogga för mycket. Jag hittar saker hela tiden och liksom: AH, det här kan jag ha med i bloggen! Men jag känner att jag måste hejda mig. Aja, jag hittar nog en balans i framtiden ;D
Och för alla som vill veta så var det precis som jag förutspådde; vi kommer inte alls att få datorerna på måndag. Lite småirriterande måste jag erkänna att det är men vad kan man göra åt saken. Vi börjar dock med schemat som vi fått på måndag vilket betyder att jag har sovmorgon till någon gång efter nio :)

Till sist: Finns det någon där ute som är bra på alla koder och sånt? Jag vill skaffa en annan bakgrund och header, en ny stil på bloggen, men jag fattar verkligen inte hur jag ska gå till väga >.<

Goodbye!

Oldschool

image1

Haha! Det är så kul att gå igenom gamla bilder! :)
Denna skönhet är då från typ åttan, tagen på skolan och finare bild på moi får ni leta efter.

Jag föll för grupptrycket

Du:
ögonfärg: Tråkigt nog blå
hår: irriterande rakt, axellångt, brunrött, snelugg och uppklippt

längd: Jag har planer på att överta världen med mina 159 centimeter
använder du smink: Ja, varje dag
favoritmat: Jag kan skriva en hel kokbok med mina favoriter. Mammas Pasta Carbonara är dock to die for
klädstil: Det som finns i garderoben. Ganska ledig stil om du frågar mig
Personlighet: Jag försöker vara glad så ofta jag kan och förhoppningsvis lyckas jag
Favoritband: Musiktokig som jag är har jag hunnit samla på mig en hel del favoriter men i topp finner du Relient K, Fall Out Boy, Foo Fighters, McFly, Paramore, The Breeze The Breath( lokalproducerat, oja!) och The Fray
Favoritlåt: Och jag tyckte den förra frågan var svår.. För mig handlar det om vilket humör jag är på, men ni lär ju få ett par av mina favoritlåtar länkade om ni fortsätter läsa min blogg :)
Talanger:  Alla har någon talang, jag har bara inte hittat min än
Senaste låt du hörde
This Week The Trend- Relient K
Största intresse:  Musik och allt som hör till. Lyssna, spela, sjunga, dansa. You name it, I love it!
Går du i skola: Japp
Framtid:. Den ligger framåt i tiden
Tycker du om musik: Refererar till tidigare svar

Allmänt:
Bästa vän: Jag har ett par nära vänner som vet i princip allting
Är du kär: Öppen för förslag

Vem stör du dej på: Känns dumt att måla ut någon och få crap för det sen
Vem vill du vara som: Mig själv, jag skulle bara se dum ut som någon annan, men om jag måste så skulle jag paxa att få vara Hayley i Paramore
Har du vart på någon konsert: Inte riktigt konsert, men spelningar har jag varit på  
Har du glasögon eller linser: Nej, jag har belönats med bra syn
Har du ljugit för din bästa vän: Jag är nog inte ensam
Har du mycket pengar: Jag är inte överröst av cash, men jag klarar mig  
Har du bjudit ut någon: Nej, och aldrig blivit utbjuden heller för den delen
Vem var den första du kysste: Jisses, jag pussades med många när jag var mindre, men kysste?... Jag kommer ärligt talat inte ihåg ( det står mellan två, vet inte om jag kysste den ena riktigt, men jag ska inte skämma ut dem så mycket.)
Favoritstad: Inte riktigt en stad, men Nordbukt i Norge

Shoppar du: Jo, ibland lite för mycket
Vilka språk kan du: Svenska, English och Español
Favoritshampoo: Elvital- nägonting.. Röd flaska.
Har du stora fötter: Normalstorlek, 37
Är du nöjd med dej själv: I omgångar, finns tider då jag inte tål mig själv och ibland kan jag faktiskt vara riktigt nöjd..
Är du blyg: Beroende på situation, men oftast ja :(
Var är du nu: I Anton( storebror)s rum, sitter i hans soffa xD


Så mycket tid, så lite att göra

Vaknade med en huvudvärk som hette duga och stannade därför hemma från skolan idag.. Tog mig till slut upp ur sängen och åt en frukost bestående av fil och flingor.. Vad gör man en dag som denna? När man har sett varenda film man äger femtioelva gånger och det enda som sänds på tv under dagarna är tv- shop eller någon gammal serie från 80- talet...

Jag längtar tills skolan drar igång på riktigt, känns som att det räcker med startblock nu.. För er som inte vet så har de som går på Thorén Business School startblock i fyra veckor vilket betyder att vi bara har kursintroduktioner, inga riktiga lektioner.. Låter jättehärligt, men tyvärr är det bara jobbigt.. Det sägs att vi ska få datorerna på måndag, men vi får väl se. Känns som att det strulat sig en massa hittills så jag försöker att inte ta ut någonting i förväg.

Och jag är riktigt peppad inför att börja träna cheerleading med Stingrays nu! Tittade ju bara igår, men det såg verkligen jätteroligt ut! :) Blir lite nervös över hur jag ska klara mig då alla var så himla duktiga menmen... På söndag smäller det! :D

Nu ska jag leta reda på nån film som jag bara sett fyrtioelva gånger, wish me luck!
Vi bloggar tills vi stupar!


+ Det känns som att jag borde inköpa lite nya filmer. Filmtips någon?

Jag hade tänkt ha...

... en riktigt fräck rubrik på mitt första inlägg, men jag ville inte sticka ut ur mängden direkt (det kommer så naturligt ändå.) Jag heter då Lisa och har länge tänkt skaffa blogg, det har bara inte blivit av förän nu. Förhoppningsvis ska jag inte tråka ut er( om jag gör det, säg till så skärper jag mig direkt! :)

En annan sak jag hade tänkt ha var en sån där jättelång lista som berättar lite väl mycket om människor, men ni får nöja er med 2 otroligt coola infon om mig istället.

* Jag har, ända sen jag var liten, haft jättelätt för att somna i bilar. Typ så fort jag sätter mig i en bil blir jag trött och somnar även om vi bara ska nån mil. Konstigt? You tell me.
* Jag älskar att läsa bloggar! Kort och gott. Och jag håller på att skärpa mig med att kommentera, måste bli bättre på det..

Var det någon som såg första avsnittet av Heroes ikväll? Har varit sugen på att se det, men cheerleadingen kom i vägen, men jag klagar inte, det såg verkligen skitroligt ut och jag längtar till på söndag. Känn peppen!

Nej, nu hör jag riktigt hur sängen ropar på mig, dags att kila.. 
Puss&Kram! 

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0