Det går uppåt och det går neråt

Ikväll har det gått neråt, men efter regn kommer solsken hörrni, peppa!

Godnatt.

HÄJ

Längesen jag skrev nu igen, men skolan slukar mig. Robin slukar mig också, men på ett sätt som jag tycker om och jag älskar honom bara mer och mer hela tiden, kan inte livet alltid vara såhär fint?! :)

Hur som helst, allt jag tänkte säga med det här är att skolan suger (speciellt nationella!!!!!) och robin stenberg ÄGER!
Jag ska sitta med mitt tal hela natten nu hade jag tänkt, får se hur länge jag orkar.

Imorgon är det skola och kanske nån Soran sen? Får hoppas uban vill komma och lekas.
Pepp på bussmys imorgon, puss och godnatt sverige.


fin kille- BARA MIN!

Too late..

.. to be awake!

Men jag hittade just en grej som påminner mig och hur det går till när Robin försöker "göra mig till stoft" som han så fint uttrycker det. Ungefär såhär ser det ut:


Jag är såklart den lilla söta råttan och han är kattjäveln som får stryk.

Enligt "the foodchain" är det så fel, men det kunde inte vara mer rätt!
ÄGD AV EN LITEN TJEJ STENMAN!

Morning morning

Igår: Trevlig middag med das släkt osv för att farmor fyllde åt, sen åkte jag och tittade på min mans tappra insats i bandy som banne mig gick hett till. Hjälpte honom sen att bära hem en sop och en klubba, duktig myra! Sen vet jag inte vad som hände med kvällen, mys med mera.

Nu: Mannen sa just "får jag krama bopparna?" och visst får han det! Sitter såklart hos mannen med stort m och försöker gång på gång slå mitt rekord i tetris, men inte fan går det inte. Nej nej. Smsar med världens bästa elin och bestämmer lite inför kvällen :)

Sen: Ska promenera(!) hem och sedan göra mig klar för en så kallad "Girls night out" med kinamat och skitsnack, gotta love it!

Nu, back to tetris, adjoken!

CATCH THE MONKEYS!
PARTY- PARTY!!

Goderafton!

Kvällen har varit perfekt!
Träffade först Elin vid skolan, sen tillkom även Magda och till sist joinade Mia. Det var mysigt och inte det minsta kallt (välkommen fru vår!)

Sitter nu och funderar lite på om jag kanske ska plugga lite... Låter jättedumt, men det måste ju göras varesig man har påsklov eller inte. Dessutom kände jag mig duktig så det blir nog av, heja mig!

Imorgon är det tisdag och min dag ser ut såhär:
Upp tidigt --> Söka jobb osv --> Hämta farmor --> Ut till stugan --> Sola/ Plugga/ Finnas --> Äta mat --> Vila efter maten --> ????? (kanske fotboll, kanske mys, kanske annat, kanske inget- den som lever får se)

Nu ska jag plugga lite och värma fötterna!
VARFÖR HAR JAG INGEN DVD- SPELARE?????


We'll do it all, everything, on our own
We don't need anything or anyone

I don't quite know how to say how I feel
Those three words are said too much, they're not enough

vill ni se en vinnare?...

... titta då på min make!
WIN!

synd bara att jag ska vara så ostadig på handen som fotograf :( men jag får öva!

Hade roligt med folket i drängsmark även fast en del av kvällen krisade och var lite halvjobbig (dels för att det var SÅÅÅÅHÄÄÄÄÄR mycket folk). Partyt får fem av fem toasters!
Idag har jag myst och varit på långprommis med killen på bilden (inte hästen), som förövrigt får mig att må som en prinsessa och det kittlas i magen vareviga dag när jag tänker att han är min, jag fick den bästa i hela världen :):):):)

Och ikväll blir ut med elin på promenad (hurtigt värre!) och tjejsnack, ska bli himlarns roligt, saknar dig din lilla prupp!
Nu ska jag spela tetris, hoj!

fredag!

Japp! Idag är det fredag och imorgon är det LÖR-JÄVLA-DAG!!!!!!
Kanske ni kan ha överseende med att jag är peppad till tusen även fast min högra skinka värker som ett troll. Får be om lite massage kanske ;) hähähä, nej just ja, hej mammsen!

Hm, just precis nu gör jag ingenting alls, jag hatar att jag glömde min externa hemma så jag kan inte photoshoppa nåt :(....

Aja, alla verkar vara friska nu i alla fall och det är fett skönt vill jag lova!
Ica Maxi imorgon, jag ska köpa stället nån dag och bli multimiljonär, vilken plan för en ung dam!

HERREGUD så jag svamlar :S

Natti nu typ!

tips nr.1 -
vad man kan göra med nån som man inte vet om man har TJANS på men som det killar till i magen när man är i närheten av:





fin rubrik va????

Jag kan inte spela cs, eller jo jag kan men sen var det ju nån jävel som kom på "ÅH VI KOMMER PÅ NÅT SOM HETER SHOTGUN<3<3<3" jävla roligt!!!!!!!!! inte.



Hursomhelst, ikväll har jag mys med mannen och cola. Vi kanske hittar på nåt, vi kanske inte hittar på nåt? Hur som helst blir det nog fint. Jag vet inte om det här är en av flera blogginlägg i vad som blir en stadig blogg- karriär, det vet nog ingen. Men sanningen är den att jag lovar ingenting, ingenting alls lovar jag. Men jag ska försöka, mest för att mamma ska få lite rolig underhållning. HEJ MAMMA :)

Sunshine in the rain

fem månader idag, nästan en hel livstid (inte), men killas i magen ändå :)
älskar dig :):):)


RSS 2.0