Förlåt

Blogg.se, jag har varit en sån tölp.
Men jag har varit i stugan och eftersom internet inte existerar där hade jag inget val.
Jag är hemma nu och ska bättra mig, så fort jag har duschat lovar jag er ett riktigt inlägg.

Men for now- duschen. C ya babes!

Måndag

Personliga saker har inträffat och det är anledningen till mitt icke- bloggande. Det är också anledningen till att jag inte for till skolan idag. Men jag fick veta en sak som gjorde ändring på hela alltihop, nu peppar jag istället för att deppa, that's for sure!

Har väl inte så mycket att skriva, vill bara visa något tecken på att jag lever.
Min mobil är trasig också, fyfan för tekniska saker ibland.

Tjohej!

Trött och slut

Hade tänkt fara till skolan idag och äntligen göra bort FEK- provet, men nej så, inte ska det gå. Jag vaknade och kände någonting som jag aldrig känt förr. Jag är bara helt utmattad och jag orkar inte göra någonting. Funderar på att gå till pappa och hämta gitarren då mitt sug efter att spela är större än vanligt, men jag vet inte om jag orkar (och det är bara två hus bort...)
Ska kurera mig ikväll med bad, te och vila.
Ska ta tag i någonting nu, skriver sen, kram!


Prova den här! Men man måste ha hörlurar, den är riktigt cool!

Julkänsla!

Företagsekonomin snurrar i huvudet, ändå känner jag mig inte alls säker på den, men det fixar sig nog =)

Sitter och lyssnar på julsånger Youtube, där jag ännu en natt har fastnat (de har ju fasen allting där!), och jag blir så glad och sugen på julen nu! Komsi, komsi! :)
Glädje, nästan helt ren lycka, svämmar över mig just nu. För ingenting. Människan är fantastisk.
Ska väl krypa ner i sängen snart, men jag kanske fastnar i jultemat ett tag till, vem vet?

Sov gott! =)

image153

Torsdag, igen.

Och det är med en suck jag säger igen ska ni veta. Varför vill tiden inte vara på min sida?
Slow down, wait for me.

Stannade hemma från skolan idag. Måste väl säga igen där med, kom igen nu Lisa, du kan inte vara hemma så fort vinden vänder sig åt fel håll och regnet piskar dig i ögonen.
Livet fungerar inte så, det vet jag och jag ska bättra mig.
Men jag har trots allt varit effektiv och pluggat bort en massa. Listen to this: Jag har till och med gjort bort en uppgift som vi inte har haft genomgång på, mohahah.

Ska plugga lite spanska och företagsekonomi nu, inte båda samtidigt dock, men jag pluggar bäst om jag switchar till någonting annat ett tag =)
Ha en bra kväll, kram!

image152
Ge mig sommar och Patricia nu!

Onsdag

Eller som folk så gärna vill kalla det- Lillördag.
Varför kallas det så egentligen?
Lördagar ska vara festliga och två timmar svenska, som jag just nu genomgår, är inte riktigt min idé av en festlighet, inga partyhattar här inte.
Nej, istället ska vi skriva om hur vi uppfattar olika ord inom tidningsvärlden (visste inte vilket ord som passade riktigt,)

Har fått igen 3 prov de senaste 2 dagarna.
Geografin: VG
Matten: G
Svenskan: VG-

Och med dessa resultat är jag lycklig!

Direkt efter skolan ska jag repa och sedan hem och plugga företagsekonomi och även lite spanska, fin kväll va? ;)
Vad har du för dig ikväll? :)

Ha en fortsatt bra dag,kram!

image151

Jag älskar de här bilderna!


Hey Man!

Mamma står just nu och tjatar på mig om hur jag borde städa. Jag har gjort det en gång idag redan, men hon och jag har inte samma uppfattning om hur man städar... Måste tillägga att hennes är grymt överdriven och allmänt onödig.

Har inte skrivit på ett tag nu, men jag vet inte vad jag ska skriva om egentligen. Vad vill folk läsa? Jag gör inte detta för att folk ska läsa, men jag vill ju som på något sätt ... ja, vad vill jag? Jag kan inte ens fullfölja en mening. Jag kan inte uttrycka vad jag menar. Kanske inte meningen att nån ska läsa, läser nån?

Någonting ni kan gotta er åt är att jag somnade på bussen hem idag, som vanligt, men den här gången vaknade jag just vid min hållplats och stressade som en galning ut ur bussen. Puh, tur att jag vaknade i alla fall!

Nu tjatar mamma ännu en gång, jag hör det dovt, men jag gör allt för att stänga henne ute med hjälp av ljudet av Billy Talent.
Ska kanske göra henne glad och städa på hennes vis... eller inte.
Ska man göra sig själv en tjänst och ta ett skönt bad och lägga ansiktsmask?

image150

Every word, every thought, every sound.
Every touch, every smile, every frown.



Nu

Ska jag gå och duscha, har sagt att jag ska göra det sen klockan ett.
Bättre sent än aldrig, right?

Och ja ryan, du får följa med =)

image148

Puss på er babes!

What a day, what a day, what a day!

Först skulle det inte bli någonting, alla deppade ihop eftersom vi sett fram emot det så mycket. Då rycker lilla jag in och fixar allt bra igen, det var bra gjort för nu peppar vi som aldrig förr!

Kvällen spenderas verkligen inte här. Varken framför datorn eller hemma. And I like it!
Var upp till stan idag, sen har jag inte gjort något. Ska nog duscha nu och ta extra lång tid på mig.

LIVET LEKER!
Tack Sanna, du är en cool kusin =)

image147

PEACE OUT
och ha en bra kväll!


Ursäkt

Jag ber om ursäkt till Lina, som inte alls hade dissat mig. Hon hade bara duschat. Förlåt babe.
Så nu drar jag till stan om cirka 20 minuter. Ska nog börja klä mig och allting- fast i slowmotion så att det tar lite tid.

Tight!

Frustration

Det största jag irriterar mig på är nästan folk som inte svarar i telefon.
Ta åt dig av det här Lina!
Vad gör jag nu medan jag väntar på nästa buss?
Tipsa om någonting roande tack! :D

image146

Bara för att den är typ det roligaste jag har sett! hahahaha! xD

Snart är min väntan slut

Tiden flyger iväg fastän jag gör ingenting. Det är undefär 45 minuter tills min buss går.
Säger ni 45 minuter eller trekvart?
Sitter och töjer mina gummiband fortfarande och samtidigt njuter jag av ett glas trocadero- med sugrör såklart. Jag tror jag lyssnar för mycket på reklamen när de säger att det är nyttigare för tänderna, men hey, det skadar ju inte så jag kör på i alla fall.

Hittills idag har jag bara funderat en massa, krånglat in mig i mina egna tankar rättare sagt.. Jag tänkte mycket på den där killen i Finland som sköt ihjäl 7 elever och rektorn på sin skola, och till slut tog han även sitt eget liv. Jag skänker en tanke till alla anhöriga som har förlorat någon i och med detta, men kan samtidigt inte sluta förundras över pojken.. Mördaren alltså.. Har läst igenom hans brev om varför han gjorde detta och finner mig själv hålla med honom stundvis, han hade en bra tanke. Jag vill understryka att jag verkligen inte tycker att han förde fram sina åsikter på ett bra sätt, man dödar inte för att bli hörd, det är ju slöseri med liv.

Jag kan inte komma fram till någonting, jag kommer fram till ingenting. Jag fastnar i en återvändsgränd i mitt huvud där moralen säger en sak medan mina egna åsikter förespråkar en helt annan sak.
Jag fattar fan ingenting.

Nu har jag förvirrat er nog, ska väl dra på mig ett par byxor och slurpa vidare på min trocca.

image145

Flaggorna i Finland står på halvstång idag. Bild från Aftonbladet.

Tisdag, väldigt tidigt =(

Väldigt är väl inte ordet... För skulle jag nog kalla det. Japp, det är för tidigt.
Too early for function, så att säga. Jag fungerar inte denna tid. Har ju i princip varit ledig i två veckor och min dygnsrytm är allt annat än normal, ska bli spännande när skolan börjar om nästa vecka.
Vad gör jag uppe denna allt för tidiga tid då?
Jag skyller på Mrs. Tandläkare, det är hennes fel.
Braceface som jag är har jag varit och spänt om både det ena och det andra. Hur fasen kommer de på allting egentligen? Känns som att jag har gjort allt man kan göra under ett besök hos tandregleringen.
+ att jag har fått såna här söta gummiband mellan käkarna, det är grejjer det! Så min nya hobby är att sitta och töja med käken, jag hoppas att ni fattar vad jag menar annars får jag göra en video/ rita en gullig bild.

Idag vankas det stan och fika med Lina medan vi tittar på när Emma blir omgjord, spännande!
Jag tycker mycket om folket jag umgås med och vi ska baktala människor, kanske till och med dig, men jag låter er veta senare exakt vad som sades... typ.

Det bästa med att stiga upp nu är att jag kan se Days of our lives, haha, mobba mig inte men jag diggar den serien ;)
Det är så roligt hur alla nästan är släkt med alla och nu med mördaren blir allting ännu mer spännande- och tydligen ännu mer utdraget... Skitjobbigt att det ska ta 1345 avsnitt innan de listar ut vem den skyldige är, men that's life.

Jag ska koka te och njuta av två skivor njuta med skinka på, åhå!
Hoppas ni får en megatight dag everybody!

image144

Världens gulligaste kisse.. stackarn..

Oj oj oj


Idag har jag varit duktig. Det första jag gjorde när jag vaknade var att äta frukost (brukar typ aldrig göra det av nån anledning). Medan de två mackorna vilade inom mig tittade jag, och läs noga nu, på en föreläsning som gick på tv. Den första någonsin, har alltid tänkt att man ska somna på dessa, men när det  var med Emma Hamberg (författare till Linas kvällsbok) kunde jag inte hålla mig från att titta. Och det var ett smart val, den var riktigt bra =)

Andra saken på min duktiga lista var att jag städade nästan klart idag och fick en massa roliga designidéer att roa mig med nästa gång jag är hos pappa. Avslöjar ingenting ännu, men när det är klart kommer före och efter bilder!

Sen vek jag all tvätt pappa hade tvättat upp. Hans kläder, mina kläder, lakan och badlakan. Bara för att jag ville hjälpa till hemma och visste att det inte skulle bli gjort annars. Pappa uppskattade det i alla fall och lagade därför sin utomordentligt goda köttfärssås och spagetthi som tack =)

Hoppas ni har haft en bra dag!

Nu ska jag sova.
Eller se film?
Jag är en nattuggla.

image143

Jag saknar sommaren, jag saknar Norge! ^^

Onsdag

Jag städade, som jag sa, och det gick ganska bra. Har lite kvar och det ska fixas imorgon. Efter dessa final touches ska jag till banken och fixa ett ID- kort samt ett nytt bankkort då mitt har gått och avmagnetiserat sig. Skitjobbigt, tror det är tredje gången nu, att jag aldrig lär mig?!

Försökte göra ett videobloggsinlägg, men det sket sig helt. Jag fattar inte hur Stina- Lee och alla andra gör det så bra medan jag bara känner mig fjantig och hatar hur det blir sen. Aja, jag får träna lite. Synd att ha kameran som jag har då, den slukar nämligen batterier som en jävla tok. Två batterier räcker knappt en dag och så har jag på den max 30 minuter sammanlagt. Undra om det är fel på den.
Någon annan som har en likadan, en samsung S630? Då kan ni ju skriva en kommentar om eran gör likadant.

Hm, vad ska jag skriva om nu då? Jag har bloggtorka. Jag behöver spänning, lite krydda sådär.
Det vore rätt najs, men nu ska jag städa lite. Konstigt? Jag blir lite sugen på att städa varje kväll, eller inte städa, plocka ihop lite är nog rätta ordet.

Megatight!

image142

Ser myggan nu, haha!

Tillbaka igen

Jag har nu insett gott folk att jag är ointressant. Inte för att jag inte får många kommentarer eller min statistik skjuter i höjden utan för att jag aldrig har någonting vettigt att skriva om. Det har gått tre dagar sen jag skrev sist, och jag har ingenting att tillägga.

Allt jag kan komma på att skriva om är APUn som pågår nu och veckan ut. Jag, Emma och Lina blev placerade till ett projekt på flygplatsen och det är nog den bästa prao jag har haft hittills. Vi får komma med förslag hur man kan göra om flygplatsen och göra den mer Skellefteå- aktig. Riktigt kul!
Något som känns mindre roligt är någonting jag fick veta idag. Att nu, efter mer än halva praoen, kommer vi få en till medlem i vår projektgrupp. Vi hade tänkt göra flygplatsen idag och jobba hemifrån imorgon och fredag, men nej. Nu måste vi vara där med den nya tjejen... Känns förjävligt om jag ska vara ärlig.

Så det blir en hemmadag idag och vad kan jag tänkas göra då? Städar nog, bara för att det är kul u know.

Dagens Outfit:

image141

Tröja: Mammas gamla
Långkalsonger (med små hjärtan på): Åhlens
Tjocksockar: Homemade.

PEACE OUT.

Spelningen

Förra inlägget spårade, feeeelåt. Det finns rimliga tvivel att detta kommer göra det också, men I'll do it anyway.
Jag kom just på att jag ändå måste skriva om hur det gick på spelningen
(tyvärr finns inga bilder därifrån eftersom min kamera ville vinna i leken vilken elektrisk sak kan svika mest under kvällen, ni förstår vad jag menar längre ner)

Först:
Kvällen innnan, alltså Torsdag.
Vi ville ju peppa upp oss extra mycket inför spelningen och även vara extra coola, ett par snilleblixtar senare stod vi där med 4 vita tröjor och 3 burkar svart textilfärg, världen låg vid våra fötter. Det blev lite felkludd och utsmetat här och där, men överlag gick det bra. Om man dessutom har i tanke att det var seeeeeent så utförde vi mirakel.


Lite roligt fnittriga sådär, snack om Olle Sarri.
Och om nån minns vad serien hette, den gick typ på fyran, skriv en kommentar till en som undrar!

Resultatet av tröjorna då?
Det blev såhär:
Cajsas:
image136

Linas:
image137

Magdas:
image138

Och finally, min:
image139


FREDAG:
Vägen till Norsjö kändes oändlig, men vi kom fram i alla fall. Hittills gick allting bra. Sen fick vi soundchecka, nu började saker gå helt fel. Vi hade tagit med oss en stämapparat så att allting skulle låta helt okej. Det första som händer är att ena gitarren vi har lånat inte fungerar. Tacka gudarna att jag hade tagit med mig min egna gitarr säger jag bara. Det fixade sig alltså ganska direkt. Sen när vi ska stämma basen fungerar inte apparaten mer så vi försöker stämma den utan på traditionellt vis. Det lät förjävligt och jag blev tokig och började vilja packa ihop och dra hem. Till slut fick vi hjälp att stämma den, thank you dude!
Det gick helt okej med soundchecken och allting, nu var det bara ett par timmars väntetid som stod på schemat. Vi väntade och väntade, sen blev det vår tur att glänsa. Riktigt bra feedback från alla i publiken, tack för den alla som var där!!! :D
Lina tappade plektrumet sen började hennes gitarr glappa så hon snörde av sig den och bytte till den jag hade haft och då lossnade axelbandet på den, inte hennes turdag precis.
Bortsett från allt detta var spelningen grym.

Packade ihop och drog hem.
Har ni sett en vackrare och sorgligare plats än en kyrkogård på alla helgona?
Det har inte jag.

image140

För övrigt kan Cajsas storasyster Moa rita.

GODNATT ALLIHOPA!




Minnet kickade in

Just i tid!
Jag var inte redo för att lägga mig än, och ni, mina kära läsare, var inte redo heller.
Jag kan ju i alla fall få leka att jag har en jättetuff blogg med 10000000000 sidvisningar om dagen som drar in feta cash så att jag kan handla 20 tröjor i samma modell men olika färger, fett värt.
Snälla, söta, rara du som läser det här: Kan du lämna en gullig liten kommentar så att jag får känna mig som en av dem, please!


Jag måste ju translate into engelska cuz I think too much of myself for mitt eget bästa. Please leave a comment.

image135

Ich have un fruktkaka uppschtopped i bruna ögat, fin pose jag fick av det va?

Lördag

Jag ligger här i min annars så bekväma säng, men nu har jag legat här så länge så att jag börjar undra om jag har skavsår på skinkorna.. Hade sagt till mig själv vid klockan tolv att jag skulle lägga mig, uppdatera här i bloggen och sedan sova. Här är vi en timme senare och jag kom till första punkten. Anledning: Jag gick in på Hamsterpaj och hittade en massa roliga spel, inte bra! Jag blir så lätt beroende och helt galen om jag inte klarar till nästa nivå, det är tokigt hur det kan bli ibland.

Jag ska inte kalla det ångest, men jag mår lite dåligt av att jag inte har utnyttjat den här lediga veckan till fullo. Vad har hänt med  tiden? Den rusar bara förbi som ett tåg på olagliga substitut. Nog för att vi har prao till och jag peppar på att vara jättefin, men ändå är det någonting.. Det kanske är så att jag inte tar vara på varje dag så bra som jag skulle vilja? Man vet ju aldrig när denna resa ska ta slut egentligen. No, I won't go there.

Skriver vid tillfälle, tjohej!

image134

Min kreativa sida tog över.

Another day in paradise?

Jag har runnit ut på ord, de finns inte kvar. Min fantasi, mitt humör- allting är på havets botten och jag har inga simglasögon.. Jag har läst exakt 37 bloggar i sträck nu, allt för att få inspiration, men det händer ingenting. Ingenting är ordet idag. Jag känner absolut ingenting, är varken glad eller ledsen, jag är mittemellan. Jag vill inte fortsätta i banan ingenting, jag vill också leva spännande och skryta med mitt underbara liv för folk som avundsjukt stirrar på. Men det är en dröm jag kan leka med i fantasin. I verkligheten, ja vad händer egentligen med verkligheten? Vad hände med oss? Allting är som både upp och ner, på samma gång och det blir bara en fet röra i huvudet, som cornflakes som har legat i mjölk för längeMy fingertips are holding on to the cracks in our foundation and I know that I should let go, but I can't. Finns det egentligen något svar på vad som hände? Är det bara så att folk blir less och går vidare? Eller... ja, jag vet inte något annat sätt det kunde ha blivit så här på.

Vi kan skylla en del av mitt sadface på att det är så sjuhelvetes mörkt ute att jag undrar om det finns någonting kvar där ute, höstmörkret är deprimerande= fact!

Nej, jag ska ta mig i kragen och rycka upp mig, vända det till fördel, se det som ett kapitel alla går igenom och jag har just passerat det. Härligt, lättnadend suck. Fejkglädje? Kanske, men det funkar for now.
Kvällen i detta äckligt mörka samhälle kommer att spenderas hemma hos Cajsa, vi ska printa tryck på våra scenkläder inför imorgon. Inga jättespeciella plagg, ett par nyinköpta jeans (bild kommer senare när jag har hämtat min kamerasladd) och ett vitt baslinne. Vi ska få dit bandnamnet och längst ner bak på linnet ska vi få dit vad man gör i bandet (eller det man gör mest i alla fall, vi delar ju på en del saker.) Ni får bild på hela outfiten imorgon då det vankar spelning och lilla jag är peppad som fasen, vi ska rocka era sockar Norsjö!

Nej, nu drar jag härifrån, skriver möjligtvis senare.


image133












Jag är för cool för mitt eget bästa ibland, det här ska bli ballt.

RSS 2.0